Google+ ΕΤΣΙ!!!Δείτε πως έσκισε το μνημόνιο ενώπιον ευρωπαίων ποινικολόγων!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΕΤΣΙ!!!Δείτε πως έσκισε το μνημόνιο ενώπιον ευρωπαίων ποινικολόγων!

Εντυπωσιασμός; μπορεί. Σωστή κίνηση; ΝΑΙ!!
Image Hosted by ImageShack.us
Αίσθηση προκαλεί βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο και στο οποίο εμφανίζεται ο εκπρόσωπος της Κίνησης Πολιτών «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» κ. Αλέξης Αναγνωστάκης να αγορεύει ενώπιον της Ένωσης Ευρωπαίων Ποινικολόγων (European Criminal Bar Association) στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας όπου έσκισε, τον Οκτώβριο του 2010, σε πολλά κομμάτια το ελληνικό Μνημόνιο και το πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων!
 Δείτε το video:


Υπενθυμίζουμε ότι η Κίνηση (http://www.seisachtheia.gr/, http://www.1millionsignatures.eu/) συγκεντρώνει υπογραφές, κάνοντας χρήση σχετικής πρόβλεψης της Συνθήκης της Λισαβόνας, προκειμένου να προταθεί στην Κομισιόν η διαγραφή του συνόλου του «επονείδιστου» ελληνικού χρέους με την επίκληση κατάστασης ανάγκης.

Ο κ. Αναγνωστάκης, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε, ανάλυσε στους συνέδρους την κατάσταση στην Ελλάδα, εστιάζοντας στην κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας, στην υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας και στην εξαθλίωση του πληθυσμού. Επικαλέστηκε, μάλιστα, τον Κικέρωνα, ο οποίος είχε πει πως η ευημερία των ανθρώπων είναι ο υπέρτατος νόμος, ενώ κάλεσε τους συνέδρους να προσπαθήσουν να το συνειδητοποιήσουν πριν να είναι πολύ αργά για όλους.

www.epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.