Google+ Ο Δήμος Θεσσαλονίκης κατήγγειλε τη σύμβαση εργασίας έξι εργαζομένων στην καθαριότητα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης κατήγγειλε τη σύμβαση εργασίας έξι εργαζομένων στην καθαριότητα

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης κατήγγειλε τη σύμβαση έξι εργαζομένων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στη Διεύθυνση Καθαριότητας, οι οποίοι απείχαν αδικαιολόγητα από τα καθήκοντά τους για μακρύ χρονικό διάστημα.  Μετά από την αναφορά των αρμόδιων προϊσταμένων, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης προχώρησε άμεσα στην καταγγελία της σύμβασης.

Η δημοτική αρχή δηλώνει τα εξής:

«Στη σημερινή συγκυρία, κατά την οποία χιλιάδες συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της ανεργίας, η δημοτική αρχή δεν θα επιτρέψει σε κανέναν εργαζόμενο να αμείβεται, χωρίς να παρέχει τις υπηρεσίες για τις οποίες προσελήφθη. Τα δημόσια έσοδα από όπου αμείβονται οι εργαζόμενοι, συλλέγονται με πολύ κόπο από φόρους σκληρά εργαζομένων συμπολιτών μας και για αυτό η διαχείρισή τους πρέπει να είναι χρηστή.
Με τον τρόπο αυτό ο Δήμος Θεσσαλονίκης προσπαθεί επίσης να προστατεύσει και την εργασία της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων του Δήμου, οι οποίοι παρέχουν με συνέπεια τις υπηρεσίες τους στους δημότες αυτής της πόλης.  Η δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να αξιοποιήσει τη σχετική νομοθεσία, προκειμένου να διασφαλίσει την αξιοκρατία και την αποτελεσματική λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου».

Πηγή airetos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.