Google+ Γ.Κοντογιώργης, (αναφορά στην δημόσια διοίκηση) Η εμμονή της πολιτικής τάξης στην οπισθοδρομική και καταστροφική κομματοκρατία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Γ.Κοντογιώργης, (αναφορά στην δημόσια διοίκηση) Η εμμονή της πολιτικής τάξης στην οπισθοδρομική και καταστροφική κομματοκρατία.

 Παρέμβαση του Καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης και πρώην πρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Γιώργου Κοντογιώργη, στις 30.3.2013, στην εκπομπή "Καλημέρα ΣΚΑΪ" και στον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά.

"Η πολιτική δύναμη που θα εναγκαλισθεί την εκκρηκτική δύναμη της κοινωνίας και     θα μεταφέρει στο μέλλον το πολιτικό σύστημα και το κράτος, θα ηγεμονεύσει και κυρίως θα βγάλει τη χώρα από το βυθό. Μέχρι σήμερα, ωστόσο, όλες οι πολιτικές δυνάμεις, επιδίδονται στο άθλημα της υπεράσπισης των προνομίων τους, έχοντας εφεύρει τον τρόπο να βυθίζουν και το βυθό, στον οποίο έχουν καταδύσει την ελληνική κοινωνία και, κατ'αυτάς, και την Κύπρο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.