Google+ Δημοτικοί υπάλληλοι καθαριότητας και φύλαξης σχολείων θα υπάγονται στους διευθυντές σχολείων
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Δημοτικοί υπάλληλοι καθαριότητας και φύλαξης σχολείων θα υπάγονται στους διευθυντές σχολείων

Για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων, οι δημοτικοί υπάλληλοι καθαριότητας και φύλαξης αυτών θα υπάγονται ουσιαστικά στη δικαιοδοσία των διευθυντών των σχολείων και από εκείνους θα λαμβάνουν κατευθύνσεις για την εκπλήρωση των καθηκόντων τους.
Στην προοπτική αυτή, πρόκειται να εκδοθεί εγκύκλιος από πλευράς Δήμου Καλαμάτας, θέμα που συζητήθηκε σε σύσκεψη σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου, με τη συμμετοχή των Διευθυντών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ιωάννη Πλατάρου, Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Νικολάου Κλάδη, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημητρίου Πολίτη, του προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Γεωργίου Καρβέλη και υπηρεσιακών παραγόντων.
Ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι όταν ισχύσει νέο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας (πεντάμηνης εφαρμογής), θα ενισχυθεί το προσωπικό υποστήριξης των σχολικών μονάδων, ιδίως στον τομέα φύλαξης σε μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Πηγή kalamata24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.