Google+ Βρήκατε κανένα επίορκο; ή ακόμα ψάχνετε;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Βρήκατε κανένα επίορκο; ή ακόμα ψάχνετε;

Δεν φεύγει ο Γεωργίου από την ΕΛΣΤΑΤ

 ΔΝΤ και Κομισιόν έδεσαν τα χέρια του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος μετά τη δίωξη του Γεωργίου για κακούργημα ηθελε την παραίτησή του.

Ο Ανδρέας Γεωργίου πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ προερχόμενος από το ΔΝΤ πριν από μέρες διώχθηκε από τον Εισαγγελέα σε βαθμό κακουργήματος για μεγείρεμα του ελλείμματος με αποτέλεσμα να οδηγηθεί η χώρα στα Μνημόνια.
Παρα την κακουργηματικη διωξη ο κ Γεωργιου παραμένει στη θέση του διοτι το ΔΝΤ και η Κομμισίον απαγορεύουν στην κυβέρνηση να τον διώξουν απο τη θεση του .
Ο κ. Γεωργιου αμεσως μετα την ασκηση ποινικης διώξεως πηγε στην Ευρώπη και συναντήθηκε με τον ομόλογό του στην ΕΕ και συζήτησαν το θέμα. Ο κ. Γεωργίου κατα πληροφορίες ζήτησε από τον Ευρωπαίο Ομολογό του να μην απομακρυνθει απο τη θεση του.
Ελαβε την υποσχεση και επεστρεψε στην Αθήνα για να δηλώσει σε συνεργατες του ότι «δεν μπορει να με κουνήσει κανενας απο τη θεση μου»
Ο βουλευτης επικρατειας των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ δηλωσε οτι «ο Ανδρέας Γεωργιου δεν εχει τσιπα πολιτικου φιλοτίμου μεσα του για να παει σπιτι του»
πηγή www.spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.