Google+ Μανιτάκης : «Δεν θα υποκαταστήσω τον πρωθυπουργό».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Μανιτάκης : «Δεν θα υποκαταστήσω τον πρωθυπουργό».

Σαμαράς με Μανιτάκη και Στουρνάρα για την περικοπή θέσεων στο Δημόσιο

 «Δεν θα υποκαταστήσω τον πρωθυπουργό». Με αυτή τη δήλωση, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντώνης Μανιτάκης αποχώρησε από το Μέγαρο Μαξίμου μετά τη σύσκεψη που είχε με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά. Σε ερώτηση αν θα είναι έτοιμα τα οργανογράμματα που έχει ζητήσει η Τρόικα, ο κ. Μανιτάκης απάντησε: «Θα δείξει».
Ωστόσο, κύκλοι προσκείμενοι στον υπουργό, αμέσως μετά τη συνάντηση, εκτιμούσαν ότι η προετοιμασία βρίσκεται σε καλό δρόμο εν όψει της επιστροφής της Τρόικας στην Αθήνα, περί τα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου.

Οι ίδιοι κύκλοι του υπουργείου υπογράμμιζαν επίσης ότι «όλα θα είναι εμπρόθεσμα».

Να σημειωθεί επίσης ότι, λόγω της έκτακτης τηλεδιάσκεψης του Eurogroup για την Κύπρο, αναβλήθηκε η συνάντηση του κ. Σαμαρά με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, όμως την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταικούρας.

Πηγή protothema.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.