Google+ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΣΤΙΣ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ-ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΘΕΜΑ:«Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΙΑΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΣΤΙΣ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ-ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΘΕΜΑ:«Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΙΑΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ».

     Αθήνα, 8 Απριλίου 2013      
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2
105 57 - ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 213 1616900
 Fax: 210 3246165
 Αριθμ. Πρωτ.: 141   


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αυτή την Τετάρτη (10 Απριλίου 2013) η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. διοργανώνει Συνδιάσκεψη με θέμα: «Η Δημόσια Διοίκηση, οι Δημόσιες Υπηρεσίες και τα Κοινωνικά Αγαθά στην εποχή του Μνημονίου και η πaρόκληση μιας μεταρρύθμισης προς όφελος της Κοινωνίας και της Ανάπτυξης».
Σκοπός είναι η ανάδειξη απόψεων και η προώθηση προτάσεων για τη διαμόρφωση και ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης πολιτικής και στρατηγικής, ενός άρτιου, εφικτού και προοδευτικού σχεδίου Αναδιοργάνωσης της Δημόσιας Διοίκησης και των Δημοσίων Υπηρεσιών, ως απαραίτητη προϋπόθεση τόσο για την προώθηση Δημοσίων πολιτικών με στόχο την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας όσο και για τη διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής μέσα από τη λειτουργία ενός καλά οργανωμένου και αποτελεσματικού Κοινωνικού Κράτους.
       Στη Συνδιάσκεψη θα συμμετέχουν εκπρόσωποι Κοινωνικών Φορέων, Επιμελητηρίων, Ινστιτούτων, Ομοσπονδιών/Μελών της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Πολιτικών Κομμάτων.
Επίτιμη προσκεκλημένη της εκδήλωσης είναι η κα Ρόζα Παβανέλι, Γενική Γραμματέας της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Δημοσίων Υπηρεσιών (PSI).
Ειδική παρέμβαση θα πραγματοποιήσει ο διακεκριμένος Οικονομολόγος, Καθηγητής ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΠΕΠΕΛΑΣΗΣ.
      Η Συνδιάσκεψη της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θα μεταδίδεται ζωντανά από τις ιστοσελίδες www.adedy.gr, www.poeota.gr, www.poedhn.gr, www.doe.gr, www.poseika.gr, www.elampsis.gr και την ιστοσελίδα της ΕΡΤ www.ert.gr

Από  την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.