Google+ Είναι απίστευτος!! Παρομοίασε τον εαυτό του με τον Ομπάμα σε μεγάλο αμερικάνικο κανάλι.Ο εθνικός μας κλόουν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Είναι απίστευτος!! Παρομοίασε τον εαυτό του με τον Ομπάμα σε μεγάλο αμερικάνικο κανάλι.Ο εθνικός μας κλόουν.

Ο ΓΑΠ ταυτίζεται με τον Ομπάμα και το παίζει σωτήρας της Ελλάδας
Πολύ χαλαρός και άνετος ο..σωτήρας της Ελλάδας παρομοίασε τον εαυτό του με τον Ομπάμα ως καλεσμένος στο αμερικανικό δίκτυο MSNBC και δήλωσε:

“Ο Ομπάμα κι εγώ αναλάβαμε οικονομίες-κουρέλια. Τα υψηλά ελλείμματα στην Ελλάδα ήταν τα συμπτώματα βαθύτερων προβλημάτων. Βέβαια τα «συμπτώματα» θα μπορούσαν να μας εξαφανίσουν, αλλά καταφέραμε τελικά να αποφύγουμε τη χρεοκοπία και την έξοδο από το ευρώ. Οι ευρωπαίοι εταίροι μας βοήθησαν, αλλά αυτό που δεν κατάλαβαν είναι ότι η οριστική επίλυση του προβλήματος δεν μπορεί να έλθει από την αυστηρή λιτότητα στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη, αλλά από βαθιές αλλαγές και περισσότερο ανθρώπινη προσαρμογή. Αυτό τους λέγαμε, χρειάζεται χρόνος και ηρεμία για βαθιές αλλαγές. Αυτές ξεκινήσαμε. Όπως στις ΗΠΑ ο Ομπάμα κληρονόμησε μία οικονομία σε άσχημη κατάσταση από τους Αμερικάνους συντηρητικούς, έτσι και η δική μου κυβέρνηση κληρονόμησε μία οικονομία σε άσχημη κατάσταση από τους Έλληνες συντηρητικούς.”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.