Google+ Δυναμικό παρόν των συμβασιούχων στην απεργία της Παρασκευής 26/04
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Δυναμικό παρόν των συμβασιούχων στην απεργία της Παρασκευής 26/04

Μεγάλο και δυναμικό παρόν κρατώντας Ελληνικές σημαίες έδωσαν οι συμβασιούχοι που ήρθαν απο πολλές περιοχές της Ελλάδας για να διαδηλώσουν ενάντια στον νομοσχέδιο Μανιτάκη που καταργεί τις αποφάσεις της  δικαιοσύνης και γκρεμίζει τα όνειρα και τις ελπίδες των εργαζομένων.

Η κυβέρνηση μπροστά στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν και με τα συνήθη επικοινωνιακά τρυκ έκανε προσωρινά πίσω και ετοιμάζεται να φέρει το νομοσχέδιο μετά το Πάσχα (σίγουρα εν μέσω κάποιου άλλου "τυχαίου" γεγονότως που θα απασχολήσει και αυτήν την φορά την κοινή γνώμη)

 

Αναδημοσίευση απο το simbasiouxoidaem.blogspot.gr

Μεγάλη και δυναμική η πορεία που πραγματοποίηθηκε την Παρασκευή.


Συμβασιούχοι που έφτασαν στην αθήνα με πούλμαν ενώθηκαν με συναδέλφους τους της Αθήνας και πραγματοποίησαν πορεία προς το υπουργείο διοικητικής μεταρύθμισης.

Το μήνυμα είναι ένα, δεν υπάρχουν περιθώρια να επαναπαυθούμε! Η κυβέρνηση μπορεί να υποχώρησε προσωρινά αλλά μετά το πάσχα η τροπολογία εναντίων των συμβασιούχων θα επανέλθει.

Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για νέες πορείες και συγκεντρώσεις!

Χαιρετισμό απήυθυναν ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων και αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, κ. Βασίλης Πολυμερόπουλος, ο εργατολόγος κ. Χρήστος Νικολουτσόπουλος και εκπρόσωποι της ΠΟΕ-ΟΤΑ και του συλλόγου εργαζομένων καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης

Χαιρετισμός κ. Πολυμερόπουλου


Χαιρετισμός κ. Νικολουτσόπουλου
Πορεία

 
Δείτε φωτογραφίες παρακάτω









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.