Google+ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΑΧ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΑΧ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgLMim6GtblBXEehgk15CM5HuhD8Tpha1yybxKmlq9shV2JHXlUKQuk3wjjPiqJylplUuZwuslfOlIsrl0_xGeED_nHLN32BTRWDV2umseHvg_v4WYZ57MuQ8ZsojowWAXc6u_FLhw8bZs/s1600/hooray%25202.gif 
Και ΝΑΙ είναι γεγονός! 
Σήμερα –και χωρίς καθυστέρηση- αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ οι οριστικοί πίνακες τοποθέτησης των 1891 (ανακοίνωση 1/2013) υπαλλήλων ΙΔΑΧ ΔΕ που είναι σε διαθεσιμότητα από τον Νοέμβριο του 2012. Μαζί με τους οριστικούς πίνακες που αναρτήθηκαν στις 23-04-2013 οι οποίοι αφορούν 78 υπαλλήλους ΙΔΑΧ ΔΕ, ολοκληρώθηκε η διαδικασία από πλευράς ΑΣΕΠ. 
Σειρά τώρα έχει ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης να υπογράψει τις μετακινήσεις των υπαλλήλων για να μπορούμε πλέον να λέμε ότι η κινητικότητα ολοκληρώθηκε επιτυχώς!
Τους πίνακες μπορείτε να τους βρείτε στο site του ΑΣΕΠ www.asep.gr

Αναδημοσίευση απο  ipalliloiidax.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.