Google+ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ

POE-OTA ANAKOINWSI
   
Αθήνα, 16 Απριλίου 2013

    Αριθμ. Πρωτ.: 357



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σε μία χρονική συγκυρία που η τρικομματική συγκυβέρνηση μετέρχεται ύπουλους τρόπους, όπως το νέο Πειθαρχικό Δίκαιο και η αξιολόγηση των Οργανικών Μονάδων και του Ανθρώπινου Δυναμικού με στόχο τις χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο που έχει συνυπογράψει με την τρόικα, η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. οργάνωσε ημερίδα για να δώσει απαντήσεις σε αυτά ακριβώς τα επίκαιρα και φλέγοντα ζητήματα.

Θέμα της ημερίδας, που θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013, στις 10.00 το πρωί, στο Ξενοδοχείο «Novotel» (Μιχ. Βόδα 4-6 -Αθήνα) είναι, «Το νέο Πειθαρχικό Δίκαιο, η αξιολόγηση των Οργανικών Μονάδων και του Ανθρώπινου Δυναμικού. Αναβάθμιση της Δημόσιας Διοίκησης ή εργαλεία υλοποίησης των μνημονιακών πολιτικών;».
Τα δύο θέματα και συγκεκριμένα το νέο Πειθαρχικό Δίκαιο και η αξιολόγηση των Οργανικών Μονάδων και του Ανθρώπινου Δυναμικού, που θα αναλυθούν στην ημερίδα, τα χρησιμοποιεί η τρικομματική συγκυβέρνηση ως «Δούρειο Ίππο» για να εισβάλει στο Δημόσιο και να εκπαραθυρώσει με βίαιο τρόπο χιλιάδες Δημόσιους Υπαλλήλους. Η αρχή γίνεται με τις απολύσεις 15.000 Δημοσίων Υπαλλήλων εντός του 2013 (4.000 απολύσεις) και του 2014 (11.000 απολύσεις).

Η τρικομματική συγκυβέρνηση θέλει να μετατρέψει το νέο Πειθαρχικό Δίκαιο από διαδικασία νόμιμης λειτουργίας της Δημόσιας Διοίκησης σε μηχανισμό κατασκευής «επίορκων» υπαλλήλων, καταργώντας το δικαίωμα προσφυγής στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο. Στην κατεύθυνση των απολύσεων προσαρμόζει και το σύστημα των… αξιολογήσεων.

Στην ημερίδα ομιλητές θα είναι οι κ.κ. Μακρυδημήτρης Αντώνης, καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρυσόγονος Κώστας, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Παπακωνσταντίνου Απόστολος, διδάκτωρ Συνταγματικού Δικαίου-Δικηγόρος και Τσίπρα Μαρία-Μαγδαληνή, Δικηγόρος-Εργατολόγος, Νομική Σύμβουλος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.