Google+ Πρώτο «καμπανάκι» για 4 Δήμους της Ηλείας από το Παρατηρητήριο!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Πρώτο «καμπανάκι» για 4 Δήμους της Ηλείας από το Παρατηρητήριο!


Με κυρώσεις απειλεί το υπουργείο Εσωτερικών 217 δήμους σε ολόκληρη την χώρα οι οποίοι δεν έχουν καταχωρήσει ακόμη τα οικονομικά στοιχεία του 2012 αλλά και του Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου του 2013 στον Κεντρικό Κόμβο Διαλειτουργικότητας του ΥΠ.ΕΣ, με αποτέλεσμα να «εντοπίζονται ελλείψεις που παρακωλύουν την πλήρη λειτουργία του Κ.Κ.Δ., και προκαλούν χρονική υστέρηση στη μετάβαση στο συγκεκριμένο σύστημα παρακολούθησης».


Όπως αναφέρεται σε εγκύκλιο που απέστειλε ο γενικός γραμματέας του ΥΠΕΣ Γ. Ιωαννίδης «η απουσία μέρους ή συνόλου των οικονομικών στοιχείων από τον κόμβο δύναται να επισύρει τις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία κυρώσεις», οι οποίες αφορούν «παρακράτηση της μηνιαίας τακτικής επιχορήγησης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, πρόστιμο επί των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων, διοικητικές κυρώσεις».

Οι δήμοι για τους οποίους χτυπάει το «καμπανάκι» στην Ηλεία είναι οι: Ανδραβίδας Κυλλήνης, Αρχαίας Ολυμπίας, Ζαχάρως και Πηνειού.

Γιώργος Κ.Ροζής
 Πηγές  patrisnews.com
             myroniailias.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.