Google+ Υπηρεσία νομικής συνδρομής προς τους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την υποστήριξη πανεπιστημιακών, δημιουργεί η ΠΟΕ-ΟΤΑ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Υπηρεσία νομικής συνδρομής προς τους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την υποστήριξη πανεπιστημιακών, δημιουργεί η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Πρόταση για την δημιουργία υπηρεσίας νομικής προστασίας έκαναν ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του ΑΠΘ, Κ. Χρυσόγονος, και ο καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης της Νομικής Αθηνών, Αντ. Μακρυδημήτρης, κατά τη χτεσινή ημερίδα, που διοργάνωσε η ομοσπονδία (ΠΟΕ-ΟΤΑ) για το  Πειθαρχικό Δίκαιο και την αξιολόγηση των Οργανικών Μονάδων και του Ανθρώπινου Δυναμικού.


Οι δύο καθηγητές μαζί με τον Διδάκτωρ Συνταγματικού Δικαίου Α.Παπακωνσταντίνου με την εργατολόγο,νομική σύμβουλος της ΑΔΕΔΥ,  Μ. Τσίπρα, ανέλυσαν τις απόψεις τους για τους πρόσφατους νόμους και τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.

Σύμφωνα με του ομιλητές οι νόμοι όσο και οι ΠΝΠ έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τα οριζόμενα από το Σύνταγμα και την ευρωπαϊκή νομοθεσία και ότι στο μέλλον θα υπάρχει σωρεία απο
προσφυγές κατά της Ελλάδας στο ανώτατο δικαστήριο.

Ο κ. Χρυσόγονος, τόνισε ότι «η χώρα έχει εισέλθει σε πορεία προς τη συνταγματική εκτροπή» και τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Μακρυδημήτρης δήλωσαν ότι προτίθενται να συνδράμουν αμισθί στις νομικές διεκδικήσεις της Ομοσπονδίας.

 Ο πρόεδρος Θ. Μπαλασόπουλος έκανε λόγο για «κλίμα τρομοκρατίας και αγωνίας» που επικρατεί μεταξύ των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αφού -όπως είπε- «όλοι πλέον ζουν με τη ρετσινιά του επίορκου».

 Ολόκληρη την ομιλια του Θ.Μπαλασόπουλου μπορείτε να την διαβάσετε πατώντας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.