Google+ Αυτόνομη Παρέμβαση: Οι πλειοψηφίες σε ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ αρνούνται και πάλι να κηρύξουν Απεργία
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Αυτόνομη Παρέμβαση: Οι πλειοψηφίες σε ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ αρνούνται και πάλι να κηρύξουν Απεργία

   
   
αυτονομη παρεμβαση γσσε αδεδυ

Οι πλειοψηφίες σε ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ αρνούνται και πάλι να κηρύξουν Απεργία


H Αυτόνομη Παρέμβαση, η οποία ζήτησε την έκτακτη συνεδρίαση των Εκτελεστικών Επιτροπών σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, προκειμένου να υιοθετηθεί το αίτημα της γενικής συνέλευσης των προέδρων όλων των ΕΛΜΕ της χώρας, να πραγματοποιηθεί γενική απεργία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, την Παρασκευή 17 Μαΐου ενάντια στην επιστράτευση των εκπαιδευτικών δηλώνει τα εξής:
    Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια μέχρι την τελευταία στιγμή και περιμέναμε μέχρι τις 8μμ μήπως και οι πλειοψηφίες αλλάξουν στάση και λάβουν σχετική απόφαση.
    Η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ απάντησε με ανακοίνωση, απορρίπτοντας το αίτημα των εκπαιδευτικών και υιοθετώντας ουσιαστικά τη βασική επιχειρηματολογία της κυβέρνησης, ότι δηλ."...η παιδεία δεν προσφέρεται για άγονες αντιπαραθέσεις και πολύ περισσότερο για συγκρούσεις με θύματα τα παιδιά", επιρρίπτοντας ουσιαστικά την ευθύνη στους καθηγητές και την ΟΛΜΕ.
    Από την άλλη πλευρά η πλειοψηφία της ΑΔΕΔΥ τηρεί σιγή ιχθύος και ορίζει συνεδρίαση για αύριο Πέμπτη 16/05/2013 στις 9πμ, καθιστώντας δύσκολη έως αδύνατη την οργάνωση οποιασδήποτε κινητοποίησης, επιβεβαιώνοντας την εκτίμηση μας  ότι η  ΑΔΕΔΥ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) και με την ανοχή του ΠΑΜΕ με τη στάση της υπονομεύει τον αγώνα των εκπαιδευτικών.
    Οι αυταπάτες που προσπαθούσαν να καλλιεργήσουν κάποιοι και καθυστερούσαν τη σύγκληση των οργάνων, για αλλαγή τάχα της στάσης της κυβέρνησης διαψεύσθηκαν οικτρά από τις προκλητικές δηλώσεις του υπουργού παιδείας κ. Αρβανιτόπουλου.
    Οι εργαζόμενοι που στέκονται στο πλευρό των αγωνιζόμενων εκπαιδευτικών, θα κρίνουν αυστηρά την στάση των πλειοψηφιών στην ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ και θα παλέψουν για την ανατροπή τους.

15-5-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.