Google+ ΣΤΟ ΥΔΜΗΔ ΚΩΛΥΟΝΤΑΙ, ΟΙ «ΙΔΑΧ ΔΕ» ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΣΤΟ ΥΔΜΗΔ ΚΩΛΥΟΝΤΑΙ, ΟΙ «ΙΔΑΧ ΔΕ» ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ


ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ

ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕ ΙΔΑΧ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ.

μανιτακης ιδαχ δε

 

Μετά από επανειλημμένες τηλεφωνικές επικοινωνίες, τόσο με υπαλλήλους, όσο και διευθυντικά στελέχη του ΥΔΜΗΔ, ενημερωθήκαμε ότι η τελική τοποθέτηση των 2000 ΔΕ ΙΔΑΧ θα γίνει σε ένα μήνα.  
Συγκεκριμένα, το  απόγευμα τελικά καταφέραμε να επικοινωνήσουμε με την κ. Γρηγοριάδη –εισηγήτρια του Τριμελούς Συμβουλίου και προϊσταμένη του Τμήματος Οργάνωσης, Απλούστευσης Διαδικασιών και Προγραμματισμού της Διεύθυνσης Διοικητικού- η οποία με μεγάλη προθυμία μας ενημέρωσε ότι το θέμα μας βρίσκεται στο Τμήμα Προσωπικού των ΙΔΑΧ για επεξεργασία. Την ευθύνη την έχουν οι κυρίες Μαστρογιάννη και Γεωργουλέα και ο κύριος Ταγκαλάκης.
Επικοινωνώντας με την κ. Μαστρογιάννη, μας είπε ότι το θέμα μας είναι διαδικαστικό, υπάρχει κάποιο κώλυμα και επεξεργάζονται την απόφαση. Όσο και να επιμείναμε, δεν μας ανέφερε ποιο είναι το κώλυμα. Σε ερώτησή μας για το πότε πιθανολογεί ότι θα εκδοθεί το ΦΕΚ μας είπε ότι κάνουν ό,τι είναι δυνατόν να βγει σύντομα, αλλά όχι νωρίτερα από ένα μήνα.
Οι απαντήσεις που πήραμε γεννούν ερωτήματα και απορίες και μας βάζουν σε σκέψεις. Η καθυστέρηση οφείλεται σε διαδικαστικά θέματα και μόνο ή είναι εσκεμμένη.. Μήπως τελικά ετοιμάζουν την έξοδο και για τους επόμενους 2000 συναδέλφους και μας αφήνουν και εμάς σε εκκρεμότητα, ώστε να φαίνεται μειωμένος αριθμός υπαλλήλων στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού προκειμένου να δείξουν συνέπεια στις απαιτήσεις της Τρόικας; Μήπως έχουν ξεχάσει τις υποσχέσεις τους –ως είθισται… Και κυρίως ο κ. Υπουργός, ο οποίος διαβεβαίωνε ότι τον Μάρτιο θα είναι όλοι οι υπό διαθεσιμότητα υπάλληλοι στις καινούργιες τους θέσεις με το πρόγραμμα της κινητικότητας;
Κι ενώ εμείς δεχόμαστε συγχαρητήρια για τις καινούργιες μας θέσεις, η μαραθώνια διαδικασία μετάταξής μας συνεχίζεται, ουσιαστικά επ’ αόριστον.  Αν ο κ. Υπουργός βρίσκεται δίπλα και όχι απέναντι στους 2000 ανθρώπους και όπως διατείνεται σε «συνεντεύξεις εντυπωσιασμού» σχετικά με την επιτυχία της κινητικότητας, θα τον παρακαλούσαμε να διατυπώσει εγγράφως και με σαφήνεια την καταληκτική ημερομηνία έκδοσης του ΦΕΚ, το οποίο και θα βάλει τέλος στην αγωνία και το αέναο μαρτύριο τόσων μηνών.

Αναδημοσίευση απο ipalliloiidax.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.