Google+ Δεν παίρνω βραβείο από κάποιον που υπέγραψε την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας της Ελλαδας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Δεν παίρνω βραβείο από κάποιον που υπέγραψε την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας της Ελλαδας!

Το «όχι» της Χαράς Νικοπούλου στη βράβευσή της από βουλευτή 

 
Χαρά Νικοπούλου

Ένα βροντερό «όχι» άκουσε ο βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας, Στάθης Κωνσταντινίδης από τη δασκάλα Χαρά Νικοπούλου, όταν κλήθηκε να τη βραβεύσει στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση προς τιμήν των προσώπων που προσέφεραν και προσφέρουν στην Ελλάδα αλλά και στην ορεινή τοπική κοινότητα Κέλλης του Δήμου Αμυνταίου 
Όταν ήρθε η ώρα της βράβευσης η κ. Νικοπούλου ζήτησε να η απονομή της πλακέτας να γίνει από άλλο πρόσωπο και όχι «από έναν βουλευτή που έχει υπογράψει το ΦΕΚ 240 που παραχωρεί την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας».
Ο βουλευτής της Ν.Δ. απάντησε στη δασκάλα πως «αυτό θα το κρίνει η ιστορία».
Σύμφωνα, μάλιστα, με το eperiskopio.blogspot.com ο κ. Κωνσταντινίδης φέρεται να την αποκάλεσε «χρυσαυγίτισα» προκαλώντας την αντίδραση της κ. Νικοπούλου που του ζήτησε να ανακαλέσει ενώ η ηρωική δασκάλα φέρεται να είπε στον πρώην υπουργό Αμυνας και αρχηγό ΓΕΣ, Στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη, για το χαρακτηρισμό αυτό λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Ρίχτηκε πάνω μου όλη η Τουρκιά, ε, όχι και οι δικοί μας».



Πηγή trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.