Google+ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ Ο.Τ.Α..ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ Ο.Τ.Α..ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Σ.Σ. Η ομάδα του "ipalliloiidax.blogspot.gr" με την πολύ καλή δουλεια που κάνει καταφέρνει να ενημερώνει έγκαιρα όλους τους συναδέλφους είτε βρίσκονται σε ΟΤΑ είτε σε άλλες υπηρεσίες χωρίς κανένα διαχωρισμό.
Αναδημοσίευση απο το ipalliloiidax.blogspot.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

DIATHESIMOTHTA,YPALLHLOI OTA 
 
Μετά από συνάντηση που είχαμε σήμερα, 27-05-2013 με στελέχη του ΥΔΜΗΔ σχετικά με την πορεία της κινητικότητας και της αναμενόμενης μετάταξής μας, ενημερωθήκαμε για τα παρακάτω:
Οι αποφάσεις του υπουργού -θα είναι μία ανά φορέα υποδοχής- είναι έτοιμες, είναι δακτυλογραφημένες και αναμένεται σύντομα να πάνε στο γραφείο του προς υπογραφή. Μετά θα αποσταλούν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για την μεταφορά πίστωσης. Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα με τις πιστώσεις των συναδέλφων που έφυγαν από ΟΤΑ. Ακολούθως οι αποφάσεις θα σταλούν στις ΥΔΕ (Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου) κάθε φορέα, προκειμένου να εκδοθούν οι βεβαιώσεις έγκρισης πίστωσης και να συμπεριληφθούν στις αποφάσεις. Κατόπιν οι αποφάσεις θα επιστρέψουν στο ΥΔΜΗΔ και άμεσα θα αποσταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο για έκδοση ΦΕΚ.
Η ημερομηνία ανάληψης δεν θα αναγράφεται στην υπουργική απόφαση αλλά θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από το ΥΔΜΗΔ στην περίπτωση που δεν θα αναγράφεται στο ΦΕΚ.
Η άρση της διαθεσιμότητας γίνεται με την έκδοση του ΦΕΚ και η αλλαγή των στοιχείων στο Μητρώο Μισθοδοτούμενων θα γίνει από το ΥΔΜΗΔ, «σημείο» από το οποίο θα ξεκινήσει και πάλι η καταβολή των αποδοχών στο 100%.
Η σχέση εργασίας δεν αλλάζει, παραμένουμε ΙΔΑΧ. Οι θέσεις στις οποίες θα τοποθετηθούμε κάποιες είναι προσωπαγείς και κάποιες οργανικές. Αυτό έχει να κάνει με τον κάθε φορέα και τι είδους θέσεις είχε προς κάλυψη.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους στο υπουργείο που μας δέχτηκαν και απάντησαν στα ερωτήματά μας παρά τον μεγάλο φόρτο εργασίας που έχουν. 
Αναμένουμε από τον υπουργό να δείξει την ίδια ευαισθησία και κατανόηση στο θέμα μας και να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό η μετάταξή μας.

3 σχόλια:

  1. Κατω απο αντίξοες συνθήκες και με βουβό πόλεμο πολλών μονίμων συναδέλφων εναντιον μας δυστυχως που κρυπτόμενοι πίσω απο την μονιμότητα αρκετες φορές μας εβαλαν τρικλοποδιες καταφεραμε με δυναμη την νε ατεχνολογια να ενωθουμε και να εχουμε καταφερει μεχρι τωρα πολλα. Ευχαριστουμε που αναπαραγετε τις ειδήσεις μας .Ετσι δειχνετε οτι μεσα στα ξερα πολλες φορες υπαρχουν και λιγα χλωρα κλαδια που αντεχουν και δεν "καιγονται" . Εμεις ολοι οι "αλλοι" υπαλληλοι ΙΔΑΧ επαναλαμβανουμε οτι κραυγαζαμε απο τον Νοέμβριο που καποιοι καθυσηχαστηκαν ότι η αρκουδα που χορευε στην αυλη του γειτονα δεν θα χορεψει και στη δική τους. Δυστηχως φενεται οτι δεν εισακουστηκαμε !! Καλη δυναμη στους επομενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπηρξε κανεις συναδελφος που χαρηκε! η σας εβαλε τρικλοποδιες....Προσωπικα διαφωνω ακομα και με τον διαχωρισμο των αοριστου και μονιμων, αυτα ειναι κουραφεξαλα...Σας δηλωνω την απεριοριστη εκτιμηση μου! και θεωρω οτι σταθηκατε με μεγαλη αξιοπρεπεια στο υψος των περιστασεων...Να ειστε καλα και παντα παραμενετε οι αγαπημενοι μας Συναδελφοι.Καλη τυχη και ειθε να συναντομαστε εκει εξω στους δρομους...στους αγωνες!

    Με εκτιμηση

    Χαρης Πνακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνχαρητηρια στον παραπανω συναδελφο γιατι εξεφρασε την γνωμη του, μια γνωμη που εκφραζει πολλους συναδελφους, και ας μην ακουγεται συχνα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.