Google+ ΕΠΕΙΓΟΝ:ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Τ.Π.Δ.Υ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΦΑΠΑΞ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΕΠΕΙΓΟΝ:ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Τ.Π.Δ.Υ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΦΑΠΑΞ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

   

    Αριθμ. Πρωτ.: 459




    Προς:
    Συλλόγους-Μέλη
    της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.



Συνάδελφοι,


Σας ενημερώνουμε ότι παράλληλα με τους συνδικαλιστικούς αγώνες μας για την ανατροπή των διατάξεων και Νόμων που μειώνουν δραστικά το εφάπαξ, υπάρχει και η δυνατότητα, αξιοποιώντας και τη δικαστική οδό, να κατατεθεί με πρωτοβουλία του κάθε συναδέλφου αγωγή στα αρμόδια δικαστήρια.

Στο πλαίσιο αυτό σας ενημερώνουμε ότι όσοι συνάδελφοι έχουν πάρει ή πρόκειται να πάρουν στο μέλλον μειωμένο εφάπαξ και επιθυμούν να καταθέσουν προσφυγή, θα πρέπει να καταθέσουν στο Διοικητικό Συμβούλιο του Τ.Π.Δ.Υ. συμπληρωμένη την ΕΝΣΤΑΣΗ που συνημμένα σας στέλνουμε.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

        Ο Πρόεδρος                                             Ο Γεν. Γραμματέας


Θέμης Μπαλασόπουλος                                 Γιάννης Τσούνης


Αθήνα, 16 Μαΐου 2013

(Σ.Σ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε  και να κατεβάσετε το έντυπο της ένστασης που θα συμπληρώσετε
Πατήστε download στο κάτω μέρος)


1 σχόλιο:

  1. Από καιρό μια σκέψη γυρίζει μέσα στο μυαλό μου. Από τις πρώτες κινήσεις που θα έπρεπε να είχε κάνει η ΠΟΕ ΟΤΑ αλλά και η ΑΔΕΔΥ ήταν να προσφύγει στα αρμόδια δικαστήρια και να διεκδικήσει τη δέσμευση - κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου πρωτού ξεπουληθούν όλα για εξόφληση των δανειστών μας. Το ΕΦΑΠΑΞ είναι χρήματα των εργαζομένων και κάποιοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν για την διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος.Αυτά που λένε τα παπαγαλάκια ότι κάποιοι εργαζόμενοι σε κάποια Τσμεία έπαιρναν περισσότερα απ΄ αυτά που θα πρεπε να πάρουν βάσει των εισφορών τους δεν απαλλάσει τους Διοικούντες και τις Κυβερνήσεις από τις ευθύνες τους. Το πως θα το λύσουν είναι δικό τους πρόβλημα. Λίγη απλή λογική και δικαιοσύνη σ΄ αυτό το κράτος δεν θα υπάρξει ποτέ. Δηλαδή όποιος πρόλαβε πήρε. Δυο κουβέντες και για τους συνδικαλιστές. Πρόεδρε Μπαλασόπουλε στο θέμα με το ΕΦΑΠΑΞ εκτός από τη μεγάλη καθυστέρηση να πάρετε θέση πάνω στο θέμα ως ΠΟΕ ΟΤΑ κάνετε μεγάλο λάθος και σ΄ αυτό που προτείνετε. Δηλαδή να κινηθεί κάθε εργαζόμενος μόνος του. Είναι ντροπή για το συνδικαλιστικό κίνημα να προτείνει τέτοιες λύσεις. Η προσφυγή στα δικαστήρια για το θέμα του ΕΦΑΠΑΞ πρέπει να κινηθεί από την ΠΟΕ ΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.