Google+ Πότε μπορεί να μεταταχθεί ένας δημοτικός αστυνόμος σε άλλη υπηρεσία του δήμου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Πότε μπορεί να μεταταχθεί ένας δημοτικός αστυνόμος σε άλλη υπηρεσία του δήμου

 Αναρτήθηκε: 06.05.2013  15:51

DHMOTIKH ASTYNOMIA METATAJH

Υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα επιτρέπεται η μετάταξη προσωπικού από τη δημοτική αστυνομία σε αντίστοιχη υπηρεσία του δήμου.
Σύμφωνα με το άρθρο 14 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (αρ.  4117 ΦΕΚ 98) «το προσωπικό της δημοτικής αστυνομίας δεν μπορεί να μεταγάγει σε αντίστοιχη υπηρεσία δήμου, αν δεν έχει συμπληρώσει τουλάχιστον πενταετή υπηρεσία στην υπηρεσία της δημοτικής αστυνομίας.
Η σχετική διάταξη είναι ευνοϊκότερη και μειώνει κατά τρία χρόνια το απαιτούμενο διάστημα της προϋπηρεσίας. Μέχρι τώρα ένας δημοτικός αστυνόμος μπορούσε να μεταταχθεί μόνο αν είχε οκταετή προϋπηρεσία στη Δημοτική Αστυνομία.
Πάντως με απόφαση των Γενικών Γραμματέων των οικείων Περιφερειών, που εκδίδεται ύστερα από γνώμη των αρμόδιων προς διορισμό οργάνων, είναι δυνατή η αμοιβαία μετάταξη προσωπικού Δημοτικής Αστυνομίας και πριν από τη συμπλήρωση του προβλεπόμενου χρόνου.

Πηγή localit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.