Google+ Δήμος δυτικής αχαίας: σε επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Δήμος δυτικής αχαίας: σε επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι.

Απλήρωτοι σε νυχτερινά και υπερωριακή απασχόληση απο το 2011!!

Σε επίσχεση εργασίας αποφάσισαν να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στον δήμο Δυτικής Αχαίας διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους

 

Στον Δήμο της Δυτικής Αχαΐας στις τεχνικές υπηρεσίες και την καθαριότητα, οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας προκειμένου να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους. Η Δημοτική Αρχή χρωστάει στους εργαζόμενους από το 2011 μέχρι σήμερα, την υπερωριακή εργασία και την νυχτερινή εργασία. Ο Δήμαρχος κ. Παναγιωτόπουλος συνεχίζει να εμπαίζει τους εργαζόμενους και να αδιαφορεί, αρνούμενος να καταβάλει τα δεδουλευμένα και τα προβλεπόμενα από την Συλλογική Σύμβαση στα βαριά & ανθυγιεινά επαγγέλματα. Τα ατομικά μέσα προστασίας των εργαζομένων όπως ορίζει ο νόμος .
Με πρόσκληση του Κλαδικού Συνδικάτου των Ο.Τ.Α Ν. Αχαΐας, οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε συνέλευση, συζήτησαν για την αδιάλλακτη στάση της Δημοτικής Αρχής που εκμεταλλεύεται τους εργαζόμενους την δουλειά τους και να τους αφήνει απλήρωτους.
Η οικονομική κατάσταση των εργαζομένων είναι δεινή. Δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές ανάγκες των οικογενειών τους. Σε αυτή την κατάσταση έχει φέρει τους εργαζόμενους η πολιτική της συγκυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ και υλοποιηθεί κατά γράμμα η Δημοτική Αρχή.
 
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.
 
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 29-4-2013 ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
 
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
- Την καταβολή τώρα των δεδουλευμένων που μας χρωστάει η Δημοτική Αρχή από το 2011 μέχρι σήμερα.
- Την υλοποίηση της Σ. Σ. Εργασίας για την Υγιεινή & Ασφάλεια των εργαζομένων.
- Χορήγηση Ατομικών Μέσων Προστασίας.

Πηγή dete.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.