Google+ "ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠ-ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ"-ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

"ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠ-ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ"-ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ!

Βαριά σφαλιάρα, στο σβέρκο του Στουρνάρα!

stournaras
Ο ΥΠΟΙΚ Στουρνάρας δήλωσε τις προάλλες αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, πως δεν προλαβαίνει να βλέπει ξένους επενδυτές καθώς η ουρά φτάνει μέχρι το σταθμό του Μετρό και ότι το 2014 θα βγούμε στις αγορές.
του Στρατή Μαζίδη
stratis1Και χλατς! Πήρε τη σφαλιάρα του από την έκθεση της Κομισιόν:
“Η Ελλάδα θα επιτύχει τους δημοσιονομικούς της στόχους για το 2013 και το 2014, ωστόσο θα χρειαστεί επιπρόσθετα μέτρα για το 2015 και το 2016″
“Η πλήρης πρόσβαση της Ελλάδας στις αγορές θα παραμείνει δύσκολη για πολλά χρόνια μετά το 2014″
Που να καταλάβουν οι ανόητοι κουτόφραγκοι των Βρυξελλών πως ο Στουρνάρας εννοούσε τις λαϊκές αγορές για προμήθεια ζαρζαβατικών και ειδικά τομάτας που σε κάποιες περιπτώσεις αποδεικνύεται πολύ χρήσιμη.
Συνολικά € 8 δις ευρώ μέτρα αναφέρει για τα επόμενα χρόνια η Κομισιόν. Άραγε δεν είχε καμιά ειδοποίηση ο ΥΠΟΙΚ Στουρνάρας στα διαλείμματα των…αλεπάλληλων ραντεβού του με τους ξένους επενδυτές;
Αν και δεν είμαι φίλος τέτοιων παιδαγωγικών μεθόδων τώρα καταλαβαίνω γιατί τα παλιά χρόνια αν κανένα παιδί έλεγε χαζομάρες, οι δικοί του το έστελναν στην κάμαρά του για να μην εκθέτει την οικογένεια στους επισκέπτες. Ε εμείς τον κάναμε υπουργό.
Τέλος πάντων βλέποντας τη φωτογραφία σου έτσι να χαμογελάς, ένα τραγούδι μου ρχεται στο νου “γέλα, γέλα πουλί μου γέλα, είν η ζωή μια τρέλα!”

Πηγή freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.