Google+ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013-11.30 π.μ. ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013-11.30 π.μ. ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΠΟΕ ΟΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

 

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013-11.30 π.μ.

ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Μετά την πλήρη ισοπέδωση του ιδιωτικού τομέα, μεθοδικά εξελίσσεται το σχέδιο ξεπουλήματος της Δημόσιας περιουσίας και η κατάργηση των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δημοσίου και των Ο.Τ.Α. Όχι πλέον μόνο μέσω της πλήρης απαξίωσης αλλά και με φασιστικού τύπου Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου οδηγούν στη διάλυση την Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η απόφαση του πρωθυπουργού με την ανοχή και των άλλων δύο κυβερνητικών συνεταίρων του για τον «ξαφνικό» θάνατο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Ρ.Τ.) είναι μόνο η αφετηρία. Προγραμματίζεται το κλείσιμο δεκάδων οργανισμών του Δημοσίου αλλά και Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. των Ο.Τ.Α. που θα έχει σαν αποτέλεσμα χιλιάδες εργαζόμενοι στο Δημόσιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση να απολυθούν  και να βρεθούν στην ανεργία, ενώ οι πολίτες να στερηθούν βασικών Κοινωνικών Υπηρεσιών.
Την ίδια στιγμή, η αξιολόγηση των Οργανικών Μονάδων και του Ανθρώπινου Δυναμικού, η νέα μείωση πόρων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έρχεται να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της τρόικα για απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων αλλά και μείωσης του δήθεν «μεγάλου», αναποτελεσματικού και δαπανηρού Δημοσίου.
Οι μεγάλες και εμφανείς πλέον ελλείψεις προσωπικού συνέπεια της πλήρης απαγόρευσης των προσλήψεων σε συνδυασμό με το τσουνάμι κακοπληρωμένων ελαστικών σχέσεων εργασίας κάθε είδους και μορφής, οδηγεί στη διάλυση των Υπηρεσιών, τη μη εξυπηρέτηση των Δημοτών με εμφανή στόχο την πλήρη ιδιωτικοποίηση των Υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την οικονομική επιβάρυνση των πολιτών !!!
Είναι ξεκάθαρη πλέον η πολιτική τους και τι Ελλάδα θέλουν τόσο η συγκυβέρνηση όσο και η τρόικα. Μια Ελλάδα ισχυρών διαπλεκόμενων μεγαλοεργολάβων που θα λυμαίνονται τον Δημόσιο πλούτο και θα εκμεταλλεύονται  τους εργαζόμενους επιβάλλοντας μισθούς Ινδίας και εργασιακές συνθήκες «γαλέρας». Οραματίζονται μια άλλη Ελλάδα. Αυτή της φτώχειας, της ανεργίας, της εξαθλίωσης, του αυταρχισμού και της τρομοκράτησης των εργαζομένων, των συνταξιούχων και όλης της Ελληνικής κοινωνίας.
Τρομοκρατούν τον Ελληνικό Λαό, γιατί μόνο ο φόβος και η βία διασφαλίζουν την υποταγή των πολιτών στο νέο μνημονιακό καθεστώς. Η τρικοματική συγκυβέρνηση για να ολοκληρώσει το καταστροφικό της έργο και να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της στην τρόικα, είναι αποφασισμένη να εντείνει τον αυταρχισμό, να ποινικοποιήσει κάθε κοινωνική δράση, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο, με στρατηγικό στόχο την κατάργηση δημοκρατικών δικαιωμάτων που θεωρούνταν αυτονόητα έως και σήμερα. Οι μαύρες τηλεοπτικές οθόνες που σόκαραν τον λαό μας όταν η κυβέρνηση διέταξε να κοπεί το σήμα της Ε.Ρ.Τ. συμβολίζουν το μέλλον των Ελλήνων και της Δημοκρατίας στη χώρα μας.
Απέναντι στο μέλλον που μας «υπόσχονται», εμείς έχουμε χρέος να αγωνιστούμε για την ανατροπή των πολιτικών τους!!! Η κοινή δράση για την αντιμετώπιση των πολιτικών των μνημονίων και την ανατροπή τους, είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
Συμμετέχουμε όλοι το ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 στο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ όλων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Λέμε ΟΧΙ στη διάλυση του Δημοσίου και των Ο.Τ.Α.
Καμιά κατάργηση υπηρεσίας και απόλυση εργαζόμενου.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 11.30 ΤΟ ΠΡΩΙ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ - ΑΘΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.