Google+ «ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ:ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

«ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ:ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΜΕ θΕΜΑ:«ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ:ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ», ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΣΤΙΣ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΤΙΤΑΝΙΑ»-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 52-ΑΘΗΝΑ.

 

    Αθήνα, 14 Ιουνίου 2013

    Αριθμ. Πρωτ.: 584

   
    Προς:
    Συλλόγους-Μέλη
    της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

    Συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που έχει αποφασίσει η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας για το επόμενο χρονικό διάστημα συμπεριλαμβάνεται και το σοβαρό πρόβλημα της ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κυρίως της Διαχείρισης των Στερεών Αποβλήτων.
Η Ομοσπονδία για να αναδείξει τις επιπτώσεις της κυβερνητικής απόφασης για την κατασκευή εργοστασίων διαχείρισης των απορριμμάτων, προχώρησε στην παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ.
Το ντοκιμαντέρ έχει θέμα: «Εργοστάσια Απορριμμάτων: Το μεγάλο φαγοπότι των εργολάβων» και θα παρουσιαστεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013, στις 11.00 το πρωί, στο Ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» (Πανεπιστημίου 52-Αθήνα) όπου θα μιλήσουν οι Θέμης Μπαλασόπουλος, Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., Αλέξανδρος Οικονομόπουλος, τέως καθηγητής Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος Πολυτεχνείου Κρήτης, Φίλιππος Κυρκίτσος, Περιβαλλοντολόγος και Νίκος Χαραλαμπίδης, Διευθυντής στο Ελληνικό γραφείο της Greenpeace.
Στην εκδήλωση για την παρουσίαση του ντοκιμαντέρ καλούνται να παραβρεθούν ΟΛΑ τα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην προσπάθειά της να ανοίξει ένα Δημόσιο διάλογο με τους πολίτες και τους κοινωνικούς φορείς σε όλη τη χώρα, προκειμένου να ενημερωθούν και να αντισταθούν στις καταστροφικές λύσεις που προωθούν η συγκυβέρνηση και τα μεγάλα ιδιωτικά-επιχειρηματικά συμφέροντα, ζητά και τη δική σας ενεργοποίηση με την παρέμβασή σας στα Περιφερειακά Μ.Μ.Ε. για την προβολή του ντοκιμαντέρ αλλά και τη διοργάνωση ανοιχτών συζητήσεων με τους τοπικούς κοινωνικούς φορείς με παράλληλη την προβολή του σε θερινούς κινηματογράφους.
Για τον τρόπο παραλαβής και διανομής του DVD θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

        Ο Πρόεδρος    Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος       Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.