Google+ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.-ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ....!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.-ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ....!!!

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΣΤΙΣ 11.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ-ΑΘΗΝΑ. ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ... ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!!

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ Ο.Τ.Α.-ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ-ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ «ΜΕΛΛΟΝ» ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ....!!!

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) ανακοινώνει ότι, θα πραγματοποιήσει Πανελλαδικό-Πανεργατικό Συλλαλητήριο το ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013, στις 11.30 το πρωί, στη Πλατεία Καραϊσκάκη-Καρόλου 24-Αθήνα.

    Στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο θα συμμετάσχουν δεκάδες Ομοσπονδίες εργαζομένων του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, ενώ και η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εξέφρασε τη στήριξη της στην πρωτοβουλία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλώντας τους Δημοσίους Υπαλλήλους να λάβουν μέρος στο συλλαλητήριο και να εκφράσουν την αντίθεση τους στην πολιτική του μνημονίου που εφαρμόζει πιστά η συγκυβέρνηση, βλέποντας τους αριθμούς και αδιαφορώντας για τους ανθρώπους.

    Η πρωτοβουλία αυτή ανελήφθη από την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην προσπάθεια του κοινού συντονισμού και της διοργάνωσης μαζικών και ενωτικών αγωνιστικών κινητοποιήσεων κόντρα στην εξαθλίωση των εργαζομένων και της Ελληνικής κοινωνίας που θέλει η τρόικα και εκτελεί η δικομματική τώρα συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    Στο στόχαστρο τους βρίσκονται οι εργαζόμενοι του Δημοσίου με πρώτους στη σειρά των απολύσεων τους υπαλλήλους των Ο.Τ.Α. Αφού πρώτα κατάφεραν να «κλείσουν» την Ε.Ρ.Τ. και να πετάξουν στο δρόμο με την πραξικοπηματική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου 2.656 εργαζόμενους, είναι βέβαιο πώς θα επιχειρήσουν να επιβάλουν παρόμοιες αποφάσεις και σε άλλους κλάδους. Αποφάσεις αντισυνταγματικές και πέρα για πέρα απάνθρωπες.

    Η πολιτική τους είναι αδιέξοδη και καταστροφική. Η κοινωνία έχει «στεγνώσει», οι πολίτες «αυτοκτονούν» ή πεθαίνουν λόγω έλλειψης φαρμάκων, η ανεργία έχει χτυπήσει «κόκκινο», οι μισθοί και οι συντάξεις έχουν καταντήσει φιλοδώρημα. Δεν έχουν αφήσει τίποτε όρθιο. Κι όμως συνεχίζουν…

    Είναι η ώρα να τους δώσουμε τη δική μας ηχηρή απάντηση. Αντί για το δικό μας «ξαφνικό» θάνατο να  ετοιμάσουμε τον δικό τους… ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!  

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.