Google+ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ... ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ: Κι όμως.... 356 μέτρα σε 90 ημέρες
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ... ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ: Κι όμως.... 356 μέτρα σε 90 ημέρες

Επώδυνα μέτρα που θα δοκιμάσουν τις αντοχές της κοινωνίας αλλά και της κυβέρνησης, όπως οι απολύσεις και οι διαθεσιμότητες στο Δημόσιο, το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές και η οριζόντια περικοπή έως 10% σε μια σειρά από δημόσιες δαπάνες, θα περιλαμβάνονται στο αναθεωρημένο μνημόνιο και μάλιστα ως προαπαιτούμενα του Ιουλίου.

Η κυβέρνηση, ασθμαίνουσα, θα παρουσιάσει ένα νομοσχέδιο-σκούπα, το οποίο θα περιλαμβάνει όσα μπορεί περισσότερα από τα 356 σημαντικά και λιγότερο σημαντικά μέτρα τα οποία απαιτεί η τρόικα, ώστε να εγκρίνει τη δόση των 8,1 δισ. ευρώ.

Η κάλυψη του δημοσιονομικού κενού που ανέρχεται στα 1,9 δισ. ευρώ έως το τέλος του 2014 - περιορίστηκε έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις στα 600 εκατ. ευρώ τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης- θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα αυτόματης διόρθωσης, η οποία προβλέπει, σε περίπτωση υστερήσεων και αποκλίσεων, την περικοπή κατά 10% δημοσίων δαπανών, πλην μισθών και συντάξεων που προβλέπεται στο μνημόνιο 3.

Ανεξάρτητα από την πολιτική έγκριση της συνολικής δόσης, όλοι στο υπουργείο Οικονομικών είναι προετοιμασμένοι για τμηματική καταβολή της δόσης σε τρεις υποδόσεις, με καθεμία να συνδέεται με διαφορετικά προαπαιτούμενα μέτρα.
nea metra

dete.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.