Google+ Οι πέντε παίκτες-μνηστήρες των σκουπιδιών της Αττικής
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Οι πέντε παίκτες-μνηστήρες των σκουπιδιών της Αττικής

αττικη σκουπιδια

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του διαγωνισμού για τις τέσσερις μονάδες επεξεργασίας απορριμμάτων στην Αττική, με την επιλογή των εταιρειών που θα συνεχίσουν στο επόμενο στάδιο της διαδικασίας για την κατασκευή και λειτουργία του εργοστασίου στη Φυλή, το οποίο εκτιμάται ότι θα διαχειρίζεται ετησίως 700.000 τόνους αστικών στερεών αποβλήτων.
Εχουν προηγηθεί τα αποτελέσματα για τις μονάδες στην Κερατέα, το Γραμματικό και τα Λιόσια. Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός που αφορά το Γραμματικό βρίσκεται στο στάδιο της εξέτασης ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει 4 διαγωνιζόμενες εταιρείες στο Συμβούλιο της Επικρατείας και εκδικάζονται στις 5 Ιουλίου.
Μετά τις αποφάσεις του ανώτατου δικαστηρίου ξεκινά η επόμενη φάση της διαδικασίας, που είναι ο ανταγωνιστικός διάλογος μεταξύ των εταιρειών που προκρίνονται με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων του αρμόδιου για τη διαχείριση απορριμμάτων φορέα (Ειδικός Διαβαθμικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής).
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συνδέσμου περνούν στο επόμενο στάδιο για τη μονάδα της Φυλής οι παρακάτω διαγωνιζόμενοι:
* Ενωση Εταιρειών Ακτωρ Παραχωρήσεις Α.Ε.-Ηλέκτωρ Α.Ε.
* Ενωση Προσώπων Τέρνα Ενεργειακή ΑΒΕΤΕ-ΔΕΗ Α.Ε.
* Ενωση Προσώπων ΜΕΤΚΑ Α.Ε.-Χρ. Δ. Κωνσταντινίδης Α.Ε.
* Ενωση Εταιρειών Archirodon Group Ν. - Intrakat -Envitec Α.Ε.
* Ενωση Εταιρειών Μεσόγειος - J & Ρ ΑΒΑΞ.
Αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διαδικασίας η εταιρεία Τοξότης Α.Ε. και η Ενωση Προσώπων Ερέτβο Α.Ε.-Δομοσπόρτ Α.Ε.-Εγνων ΑΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.