Google+ Παράγγειλε φέρετρα κι έλα να μας πάρεις!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Παράγγειλε φέρετρα κι έλα να μας πάρεις!

Ολοι γνωρίζουμε τους αγώνες που έχουμε δώσει ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ  τόσα χρόνια ζητώντας απο τα άλλα σωματεία και ομοσπονδίες να μας συμπαρασταθούν χωρίς καμία ανταπόκριση.
Παντού  η Π.Ο.Ε.-.Ο.Τ.Α. μπροστά ακόμα και όταν πολλοί άλλοι "κοιμόντουσαν".
Αλλοτε προσωποποιημένη σε ένα άτομο,στον πρόεδρο, και άλλοτε στους "σκουπιδιάρηδες".
Είχαμε δίκιο; είχαμε. 
Είμασταν σχεδόν πάντα μόνοι μας; είμασταν.
Μας έκαναν επιστράτευση και δεν έπραξε καμία άλλη ομοσπονδία ούτε μία κίνηση αλληλεγγύης.(Σςςς, μεταξύ μας ούτε καν πολλοί απο τους "δικούς μας")
Βρεθήκαμε πολλές φορές με την πλάτη στον τοίχο, εκτεθήκαμε στην κοινωνία, ο αγώνας όχι μόνο δεν απέδωσε αλλά μας γύρισε "μπούμερανκ". Ας είναι καλά τα ΜΜΕ.
Δεν πειράζει, εμείς τον αγώνα μας τον δίνουμε ακόμα, έτσι και αλλιώς, "αγώνας που δεν δίνεται, είναι αγώνας χαμένος"  λένε και έτσι είναι.
Ας τσακωθούμε τότε λοιπόν λίγο ακόμα μεταξύ μας για το πως θα αγωνιστούμε και ας μην δούμε τους συναδέλφους στο ΜΕΤΡΟ που απεργούν τόσες  μέρες τώρα φωνάζοντας και αυτοί μόνοι τους.
Να βγάλουμε ανακοίνωση;  μπαά μωρέ ποιός θα την δεί.
Να κάνουμε απεργία συμπαράστασης;  πριτςς. 
Αυτοί που ήταν όταν κάναμε εμείς εε;
Ασε που μας εμποδίσουν μερικοί τεμπέληδες να πάμε στις δουλείες μας, τις βόλτες μας και τα ψώνια μας.Ας μπούνε και αυτοί στο ενιαίο μισθολόγιο να φωνάξουμε όλοι μαζί.
Ισως τότε ακουστούμε..

ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!!

Συνέχεια από το www.defencenet.gr
ΠΡΟΕΡΔΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΣ Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
"Αδωνι, παρήγγειλε φέρετρα κι έλα να μας πάρεις"! (vid)
Image Hosted by ImageShack.us
Μετωπική σύγκρουση ξέσπασε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ανάμεσα στον (ειδικών αποστολών) βουλευτή της ΝΔ Αδωνη Γεωργιάδη και τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στο Μετρό Αντώνη Σταματόπουλο με αφορμή τις συνεχείς απεργίες των τελευταίων.
Ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ANT1 αν και αρχικά δήλωσε πως 200 άτομα που είχαν απολυθεί από το Μετρό θα ρέπει να προσληφθούν στους νέους σταθμούς και πρόσθεσε «γενικά για τους εργαζόμενους στο μετρό πιστεύω ότι πρέπει να κριθούν με διαφορετικά κριτήρια, αλλά ανοίξτε τους συρμούς. Η απεργία διαρκείας δείχνει παντελής έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα, θα χάσετε το δίκιο σας».
Η τελευταία ατάκα όμως εξόργισε τον Αντώνη Σταματόπουλο, ο οποίος είπε «Δικάζει ο Άδωνις εμάς, ενώ έχουμε 3.500 νεκρούς από την πολιτική του Άδωνι. Παράγγειλε φέρετρα κι έλα να μας πάρεις», είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων αναφερόμενος στην συνεπή υποστήριξη των μνημονιακών πολιτικών από τπό νυν βουλευτή της ΝΔ από την εποχή που ήταν ακόμα στο αλήστου μνήμης, ΛΑΟΣ.

Συνάδελφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.