Google+ ΕΠΙΔΟΜΑ 176 ΕΥΡΩ. ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΕΠΙΔΟΜΑ 176 ΕΥΡΩ. ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.

επιδομα 176 δημος ροδιων πρωτοδικειου

Η πρώτη ομαδική αγωγή  908 συνολικά μονίμων υπαλλήλων για το περίφημο επίδομα των 176 ευρώ.
Εκδικάστηκε από το Μονομελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Ρόδου στις 28-01-2013 με συνολικές αγωγές που ειχαν καταθέσει απο το 2006!  οι υπάλληλοι του Δήμου Ροδίων αλλά και απο άλλους δήμους του νησιού των πεταλούδων, μεταξύ αυτών και υπάλληλοι του ΔΕΥΑ Καλλιθέας .
Εκτιμάτε ότι το συνολικό ποσό θα ξεπεράσει τα 15 εκατομύρια ευρώ, χωρίς μάλιστα τους τόκους!

Η πρώτη αγωγή που εκδικάστηκε αφορούσε 29 εργαζόμενους και η απόφαση αναμένεται στο επόμενο δίμηνο.
Συνήγοροι των εργαζομένων (για όσους ενδιαφέρονται) είναι οι :
Δημήτρης Σαλαμαστράκης
 Μιχάλης Κόκκινος
 Σοφία Ιωακείμ
Αικατερίνη Κούρου
Ισμήνη Φώκιαλη.

Πρέπει να τονίσουμε πως  οι υποθέσεις αυτές είχαν είχαν δικάσιμο για τον περασμένο Ιανουάριο από το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Ρόδου αλλά το δικαστήριο λογω αναρμοδιότητος, όπως δήλωσε,   παρέπεμψε τις υποθέσεις στο Μονομελές Διοικητικό Πρωτοδικείο.
Στους μήνες πού "έτρεξαν" απο τότε αλλά και στους επόμενους οφείλουν να έχουν εκδικαστεί και οι υπόλοιπες αγωγές αλλά και να έχουν αρχίσει να εκδίδονται οι αποφάσεις.

Πρέπει επίσης να πούμε πως μεγάλος αριθμός Δήμος μεταξύ αυτών και ο δήμος ροδίων, μετά τις καταδικαστικες αποφάσεις εναντίον τους αποφάσισαν και ήρθαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με ομάδες εργαζόμενων έτσι ώστε όλοι να ωφεληθούν.

Εμείς καλούμε εργαζόμενους απο τον εκεί Δήμο-Δήμους που είναι αναγνώστες του ergazomenoi-ota.blogspot.gr  να μας δώσουν παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης έτσι ώστε να ενημερωθούν και οι υπόλειποι συνάδελφοι απο όλη την Ελλάδα.

Θα επανέλθουμε σύντομα στο θέμα καθως απασχολεί δεκάδες χιλιάδες συναδέλφους οι οποίοι έχουν κάκιστη πληροφόρηση, για διάφορους λόγους, που δεν είναι της παρούσης.
Οσο αφορά τα περί Συμβουλίου Της Επικρατείας παραπέμπουμε τους συναδέλφους Ο.Τ.Α. που πραγματικά ενδιαφέρονται να διαβάσουν την απόφαση 95/2013 παραγράφους 6 εως 8 και να βγάλουν την δική τους ερμηνεία ή ακόμα καλύτερα να συμβουλευτούν κάποιον ειδικό δικηγόρο.

Μεγάλη σημασία έχει το πότε έγινε η πρώτη αγωγή και βέβαια τί κινήσεις έχουν γίνει απο τότε.
Πολλοί συνάδελφοι επαναπάυθηκαν στο ότι κάποιοι άλλοι τρέχουν την υπόθεση τους και δεν το ξανακίνησαν με αποτέλεσμα να υπάρχουν παραγραφές αξιώσεων και σε αυτήν την περίπτωση όμως δεν παύουν να υπάρχουν νομικές και ποινικές ευθύνες.

θα επανέλθουμε σύντομα, πάντα με την δική σας βοήθεια, με περισσότερες πληροφορίες  ,δήμους που κέρδισαν και πήραν τα χρήματα που τους ανήκουν, αυτούς που τα χρωστάνε ακόμα, πολλά έγγραφα, αποφάσεις δημοτικών συμβουλίων, γνωμοδοτήσεις και πολλά άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.