Google+ Είμαστε σε καλό δρόμο. Εφτασαν στις γροθιές στον Αγίο Δημήτριο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Είμαστε σε καλό δρόμο. Εφτασαν στις γροθιές στον Αγίο Δημήτριο

Image Hosted by ImageShack.us
Με γροθιές προσπάθησε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αγίου Δημητρίου να πείσει εργαζόμενο να δουλέψει.
Σύμφωνα με όσα επικαλούνται αυτόπτες μάρτυρες, ο εργαζόμενος στην καθαριότητα του Αγίου Δημητρίου, αρνήθηκε για πολλοστή φορά να εκτελέσει την εργασία του, και επιτέθηκε φραστικά κατά του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου, ενώ στην συνέχεια  κινήθηκε  απειλητικά εναντίον του ο οποίος τελικά τον γρονθοκόπησε. 

Στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου λένε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος εργαζόμενος αντιδρά με τόσο έντονο τρόπο, χρησιμοποιώντας ύβρεις και απειλές αρνούμενος να εργασθεί. 

Ενδεικτική είναι άλλωστε και η στάση που κράτησε τόσο η δήμαρχος κ. Μαρία Ανδρούτσου όσο και η δημοτική της ομάδα,  αρνούμενοι να κάνουν δεκτή την παραίτηση που υπέβαλε ο δημοτικός σύμβουλος με αφορμή το περιστατικό
.

Η δήμαρχος κ. Ανδρούτσου, εξέδωσε ανακοίνωση που καταδικάζει κάθε μορφή άσκησης σωματικής, ψυχολογικής ή λεκτικής βίας όμως δικαιολογεί εμμέσως την αντίδραση του δημοτικού της συμβούλου.
Πηγή www.myota.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.