Google+ 3ετής φυλάκιση σε μέλος της ΠΑΣΚΕ για νοθεία στο Συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

3ετής φυλάκιση σε μέλος της ΠΑΣΚΕ για νοθεία στο Συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Image Hosted by ImageShack.us
Σε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η 44χρονη υπάλληλος του Δήμου Νεάπολης – Συκεών (το ΠΑΜΕ αλλά και η ΑΣΚ-ΟΤΑ την είχαν κατονομάσει ως μέλος της ΠΑΣΚΕ), επειδή πιάστηκε από το δικαστικό αντιπρόσωπο να βάζει δύο υπογεγραμμένους φακέλους στην τσάντα της κατά την ψηφοφορία για την ανάδειξη του γενικού συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, στο 41ο Συνέδριό της στη Θεσσαλονίκη. Όταν ο δικαστικός αντιπρόσωπος της ζήτησε να ανοίξει την τσάντα της, βρήκε άλλους έντεκα φακέλους.
Τότε, το ΠΑΜΕ είχε σημειώσει χαρακτηριστικά, καταγγέλοντας «Όργιο νοθείας στο 41ο Συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ»: «Λίγο πριν τη λήξη της, στέλεχος ΠΑΣΚΕ πιάστηκε να έχει σφραγισμένους και υπογεγραμμένους φακέλους. Είναι το σύστημα αλυσίδα με το οποίο ελέγχεται τι ψηφίζουν οι σύνεδροι».
Από την πλευρά της η ΑΣΚ-ΟΤΑ είχε σημειώσει για το γεγονός: «Λίγο πριν τη λήξη της ψηφοφορίας αποκαλύφτηκε από τον δικαστικό αντιπρόσωπο ότι μέλος της εφορευτικής επιτροπής και στέλεχος της ΠΑΣΚΕ είχε στην κατοχή της δεκατρείς εκλογικούς φακέλους, σε δύο απ” αυτούς με ψηφοδέλτια της ΠΑΣΚΕ και χρησιμοποιώντας πιθανόν το σύστημα της αλυσίδας στόχευαν στην υφαρπαγή ψήφων και στον εκβιασμό συνέδρων».

aftodioikisi.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.