Google+ Με τροπολογία η παράταση του Βοήθεια στο Σπίτι μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2013
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Με τροπολογία η παράταση του Βοήθεια στο Σπίτι μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2013

Τη Δευτέρα κατατίθεται η τροπολογία σύμφωνα με την οποία δίδεται παράταση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Η παράταση θα ισχύσει για έξι μήνες δηλαδή έως τις 30-09-2013.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών η σχετική κυβερνητική απόφαση ελήφθη μετά από συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη, του Αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα και του υφυπουργού Εργασίας Νίκου Παναγιωτόπουλου. Το πρόγραμμα θα χρηματοδοτηθεί από το ΑΚΑΓΕ.
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση «η παράταση κρίνεται σκόπιμη προκειμένου να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το διάδοχο πρόγραμμα «Κατ’ οίκον φροντίδα» που έχει ετοιμάσει το Υπουργείο Εργασίας, χωρίς οι 80.000 ωφελούμενοι του προγράμματος να στερηθούν ούτε μια μέρα τις πολύτιμες υπηρεσίες που τους παρέχονται από τους 3.500 και πλέον εργαζομένους». Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και του υπουργείου Εσωτερικών ευχαριστεί ιδιαίτερα την ΚΕΔΕ και τους εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο Σπίτι» για την έως τώρα συνεργασία και δεσμεύεται ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί ώστε το διάδοχο σχήμα να ανταποκρίνεται  πλήρως στις ανάγκες των ωφελουμένων.

Πηγή localit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.