Google+ Εγκρίθηκαν οι 8μηνες συμβάσεις για τον ΟΠΑΝΔΑ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Εγκρίθηκαν οι 8μηνες συμβάσεις για τον ΟΠΑΝΔΑ

Με μόλις τρεις αρνητικές ψήφους το Δ.Σ του ΟΠΑΝΔΑ ενέκρινε τις 8μηνες συμβάσεις για 78 άτομα, (μουσικούς, καθαρίστριες, εργάτες, οδηγούς, ηλεκτρολόγους).

Στις ερωτήσεις των εργαζόμενων για το λόγο που ο ΟΠΑΝΔΑ προχωρά σε προσλήψεις η πρόεδρος απάντησε πώς είναι μόνο για 8 μήνες ενώ οι ανάγκες του οργανισμού σε προσωπικό είναι πολύ μεγαλύτερες και πως είναι αμφίβολο αν θα εγκριθούν.

Οι συμβασιούχοι του ΟΠΑΝΔΑ, που 96 από αυτούς περιμένουν απόφαση του δικαστηρίου για το εργασιακό τους μέλλον εκφράζουν τον φόβο πως η απόφαση του δικαστηρίου είναι αρνητική και ήδη ο δήμος προχωρά σε προσλήψεις φίλων και ημετέρων για να τους αντικαταστήσουν.

Βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές, με την δημοτική αρχή Καμίνη να αρνείται να στηρίξει στα δικαστήρια εργαζόμενους συμβασιούχους που βρίσκονται ακόμα και δέκα χρόνια στις θέσεις τους και από την άλλη να προχωρά σε προσλήψεις νέων συμβασιούχων-ομήρων σε ένα συνεχιζόμενο ιδιότυπο εργασιακό μεσαίωνα.

Από την άλλη ο δήμος δηλώνει οτι σέβεται τις αποφάσεις των δικαστηρίων (αν είναι υπέρ του δήμου φυσικά) ενώ σε κάθε θετική απόφαση υπέρ των εργαζομένων ασκεί εφέσεις και αιτήσεις αναίρεσης.

Το έργο χιλιοπαιγμένο και ο θίασος βαρετός

ipalliloiidax.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.