Google+ ΑΗΔΙΑ-ΔΙΑΦΘΟΡΑ-ΜΙΖΕΣ-ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. Στέλεχος του ΥΠΕΚΑ έδινε έργα στον εαυτό της
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΑΗΔΙΑ-ΔΙΑΦΘΟΡΑ-ΜΙΖΕΣ-ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. Στέλεχος του ΥΠΕΚΑ έδινε έργα στον εαυτό της

Ο σάλος από τα δημοσιεύματα για την πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, την οποία είχε τοποθετήσει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, έβαλε τέλος στον παραλογισμό; 
Δύσκολα μπορεί να το ισχυριστεί κανείς, καθώς μπορεί ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος να ζήτησε τις παραιτήσεις πολλών μελών του Δ.Σ. του οργανισμού, ωστόσο η πρόεδρος συνεχίζει κανονικά να υπογράφει και να συγκαλεί συνεδριάσεις. Όπως αποκαλύφθηκε στον Τύπο, η διευθύντρια του συγκεκριμένου Οργανισμού, ανέθεσε δύο έργα σε offshore εταιρία στην οποία εργάζεται η ίδια ως επιστημονική σύμβουλος.
Η θηλυκού γένους "κηπουρός" του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, η οποία παρέμεινε παρά την αλλαγή της κυβέρνησης στη θέση της, πάντως αυτή τη στιγμή είναι και δεν είναι στη θέση της καθώς τελεί υπό παραίτηση αλλά αν διαπιστωθούν παραβάσεις αυτή την περίοδο, δεν είμαστε καθόλου βέβαιοι, πως θα έχει το δικαίωμα κάποιος να της αποδώσει και ευθύνες.

Πηγή newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.