Google+ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΣΤΙΣ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ (ΚΤΙΡΙΟ 2-ΑΙΘΟΥΣΑ 3) ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ Π.Ε.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 29-8-2012.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΣΤΙΣ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ (ΚΤΙΡΙΟ 2-ΑΙΘΟΥΣΑ 3) ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ Π.Ε.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 29-8-2012.

Αθήνα, 10 Απριλίου 2013
   
Αριθμ. Πρωτ.: 941






ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΕΜΠΤΗ 11ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 – 10.00  το πρωί
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
της πρώην ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ (κτίριο 2)

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αποφάσισε να πραγματοποιήσει ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων και συνδικαλιστικών στελεχών της Ομοσπονδίας στην Περιφέρεια Αττικής, την ΠΕΜΠΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013, στις 10.00 το πρωί, στα Δικαστήρια της πρώην ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ (κτίριο 2-αίθουσα 3). Σκοπός είναι να συμπαρασταθούμε στους τρείς (3) συναδέλφους οδηγούς που δικάζονται για τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής και της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012.

Η μαζική μας συμμετοχή και παρουσία στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στις 10.00 το πρωί στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων είναι η μόνη απάντηση στη συντονισμένη προσπάθεια της τρικομματικής συγκυβέρνησης να τρομοκρατήσει με τους μηχανισμούς καταστολής και εκφοβισμού κάθε αγωνιστική αντίδραση των εργαζομένων και της κοινωνίας γενικότερα που στενάζουν από το δυσβάσταχτο βάρος των μέτρων της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής που εφαρμόζει κατ’ επιταγήν της τρόικας.

Οι τρείς (3) συνάδελφοι δεν είναι και δεν θα μείνουν μόνοι τους!!!
Ο αγώνας μας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων που κατακτήθηκαν από τη μαζική, ενωτική πάλη του εργατικού κινήματος δεν κάμπτεται όποιους τρόπους και να χρησιμοποιήσει η τρικομματική συγκυβέρνηση.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
        Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος                                          Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.