Google+ Η σκληρή ανακοίνωση των εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ κατά της ΠΟΕ-ΟΤΑ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Η σκληρή ανακοίνωση των εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ κατά της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Μετά απο εύλογες απορίες αναγνωστών κρίνουμε σωστό να διορθώσουμε αυτήν την ανάρτηση  (η οποία κυκλοφορεί κατα κόρον) σε πολλά ιστολόγια,μεταξύ αυτών και στο ΠΑΣΚΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΔΣΝΑ  και να πούμε αυτά που εξ αρχής νομίσαμε αυτονόητα

Θεωρούμε το κείμενο αυτό κατάπτυστο με πρωταρχικό σκοπό να διχάσει ακόμα μία φορά το σύνολο των εργαζομένων.
Εφόσον δεν υπάρχει διάψευση ή διαχωρισμός θέσης απο κανένα άλλο όργανο των εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ, άραγε τους καλύπτει όλους; αυτή είναι η απορία μας.



                         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΔΣΝΑ


"Επιτέλους, η Τρόικα που αναζητεί εναγωνίως τους «επίορκους» δημόσιους υπαλλήλους για να τους διώξει, βρήκε τους εν Ελλάδι γνήσιους εκφραστές της.

Αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Πρόεδρο της ΠΟΕ ΟΤΑ και την παρέα του που έχουν πάρει εργολαβικά και παραμάσχαλα την εκστρατεία «καθαρισμού» του ΕΔΣΝΑ από τους «επίορκους» υπαλλήλους ως άλλοι κυνηγοί κεφαλών.

Ποιος Φούχτελ και Ράιχενμπαχ! Αυτοί ωχριούν μπροστά στην παρεούλα της ΠΟΕ ΟΤΑ που κοπτόμενη δήθεν για τη διαφάνεια, κοινοποιεί ανώνυμες και κουκουλοφόρικες καταγγελίες εναντίον εργαζομένων αποκλειστικά και μόνο του ΕΔΣΝΑ.

Τους έχουμε όμως πάρει πια χαμπάρι. Η επιλεκτική τους ευαισθησία με ολίγη από αμνησία, για τον ΕΔΣΝΑ βγάζει μάτι, αφού για τις υπόλοιπες υποθέσεις υπαλλήλων των ΟΤΑ ανά την χώρα, που πραγματικά έχουν σε βάρος τους πειθαρχικές διώξεις κάνουν πως δεν ξέρουν τίποτα.

Καμαρώστε τους! Δεν είχαν ούτε τη μπέσα να ενημερώσουν τους συναδέλφους τους που ανέφερε ο ανώνυμος κουκουλοφόρος! Για να δούμε όμως όταν αποκαλυφθούν τα μασκαριλίκια από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που διερευνά την υπόθεση τι λαβράκια θα βγουν! Εκεί είναι που θα γελάσει κάθε πικραμένος.

Το Σωματείο Εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ με απόφαση του που πάρθηκε στις 28/03/2013 καταγγέλλει τον Μπαλασόπουλο και την παρέα του που προσπαθεί να διασύρει και να διαπομπεύσει εργαζομένους που δεν τους είναι αρεστοί!

Μπαλασόπουλε, προσπάθησες να διασύρεις τον Πρόεδρο και ένα μέλος Δ.Σ. του Σωματείου μας με ανυπόστατες ανώνυμες καταγγελίες, προϊόν συκοφαντών και διαψεύστηκες  περίτρανα και μάλιστα μέσα από νόμιμες διαδικασίες !!! Αντί λοιπόν να βγάλεις Δελτίο τύπου  στο οποίο να ζητάς συγνώμη από τους συναδέλφους σου και συγχρόνως να δείξεις ότι υπάρχει τιμιότητα στο Δημόσιο εσύ τήρησες σιγή ιχθύος, προφανώς γιατί δεν σε βόλευε το πόρισμα, συνεχίζοντας τη γνωστή τακτική σου δηλ. της συκοφαντίας!!!


Τώρα να μιλά περί δικαίου αίσθημα ο Μπαλασόπουλος, που ο ίδιος είναι προϊόν νοθείας των τελευταίων εκλογών της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μάλλον ξεπερνά τα όρια της ανοχής.

Δυστυχώς για τους εργαζόμενους – Μπαλασόπουλε – οδηγείς με μαθηματική ακρίβεια την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ στη καταστροφή, που έχει ξεκινήσει από το τελευταίο συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, όπου επικράτησε η μισαλλοδοξία και η νοθεία, προϊόν της οποίας είσαι !! Ως προϊόν νοθείας λοιπόν προσπαθείς να λύσεις τα υπαρξιακά σου!

Μπαλασόπουλε, συχνά πυκνά ως τραγική φιγούρα συνδικαλιστή αναφέρεσαι στην διαφάνεια. Αφού λοιπόν την επικαλείσαι, ιδού λοιπόν πεδίον δόξας λαμπρό!

Το Σωματείο των εργαζομένων του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. σε προκαλεί :
1. Δώσε τώρα στην δημοσιότητα όλα τα έσοδα και τα έξοδα του Ταμείου της Ομοσπονδίας αναλυτικά, αποδείξεις, που αφορούν στη διαχείριση των συνδρομών της τελευταίας πενταετίας, προκειμένου οι εργαζόμενοι να ξέρουν με ακρίβεια τι γίνονται οι συνδρομές τους.
2. Ξεχώρισε από την παρέα σου ... το μέλος της Ε.Ε. της ΠΟΕ-ΟΤΑ και καταχραστή των συνδρομών του ταμείου του Σωματείου μας. Άφησε τις ανώνυμες καταγγελίες και κατάγγειλε .. ΧΘΕΣ .. αυτόν που γνωρίζεις και έχεις δίπλα σου.

Μπαλασόπουλε, αυτό θα είναι ένα βήμα διαφάνειας, σε διαφορετική περίπτωση, ένα ακόμη βήμα σου προς τον κατήφορο. Προσπαθείς μάταια εδώ και δύο χρόνια με ανώνυμες καταγγελίες να λασπώσεις και να συκοφαντήσεις εργαζομένους, που δεν είναι υποτακτικοί σου.!!

Βάλεις εναντίον συναδέλφων που δεν γίνονται πιόνια σου, άδικος κόπος όμως και αυτό θα το καταλάβεις πολύ σύντομα, με την απάντηση πού θα πάρεις από όλους τους εργαζόμενους στον ΕΔΣΝΑ. Προσπαθείς να λύσεις τα υπαρξιακά σου προβλήματα με ανακοινώσεις και καταγραφή των κινητοποιήσεων που έχεις κάνει. Για την ουσία όμως μούγγα! Τι  κέρδισαν …. Μπαλασόπουλε οι εργαζόμενοι τα τελευταία χρόνια;
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!  Ως τίποτα λοιπόν, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ !!!"           




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.