Google+ Τελικά που πάνε τα σκουπίδια της τρίπολης;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Τελικά που πάνε τα σκουπίδια της τρίπολης;

Μόλις τη περασμένη εβδομάδα το L1 έθεσε ερωτήματα για τη "συνομωσία της σιωπής" με τη χωματερή Λουτρακίου (δείτε το άρθρο εδώ). 


Έκτοτε o αντιδήμαρχος σκουπιδιών, και παρά το γεγονός ότι έχουν παρέλθει δυο συνεδριάσεις δημοτικών συμβουλίων, αποφεύγει να πάρει θέση για το εξαιρετικά σημαντικό θέμα που έχει αποκαλύψει το moriasnews.gr

Δυστυχώς για τον τόπο και τους δημότες, απόλυτη είναι πλέον η επιβεβαίωση της αποκάλυψης για την μεταφορά των σκουπιδιών της Τρίπολης στην χωματερή του Λουτρακίου..                                                                              
Ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Τριπόλεως κ.Τάσος Κακλαμάνος το επιβεβαίωσε με
συνέντευξη τύπου την οποία έδωσε.
Ο κ. Κακλαμάνος ζήτησε λοιπόν από το δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη να του φέρει έστω και ένα παραστατικό που να αποδεικνύει ότι μέχρι σήμερα έχουν μεταφερθεί σκουπίδια στη Φυλή από το δήμο Τρίπολης, όπως ήταν και η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Είπε δε πως τα σκουπίδια πήγαιναν πότε στη Μεγαλόπολη, πότε στην Κορινθία και πότε στον Πύργο όπου μάλιστα όπως είπε υπάρχει η ενημέρωση ότι υπήρξε και συμπλοκή με πυροβολισμούς και αναρωτήθηκε και ο ίδιος πού πάνε τα λεφτά που είχαν ψηφιστεί και εγκριθεί για την “πόρτα” στη Φυλή;
Και συνεχίζει το άρθριο του moriasnews. "Μετά τις αποκαλύψεις αυτές μάλλον θα πρέπει να ασχοληθούν οι εισαγγελικές αρχές  και να αναζητήσουν το σκάνδαλο.
Διότι υπάρχει τεράστιο σκάνδαλο.
Τα λεφτά είναι πολλά..!"
Οπως είχε αποκαλύψει, τα σκουπίδια φτάνουν στην Κόρινθο και απο εκεί μεταφέρονται στην χωματερή του Λουτρακίου..!

Αντιδήμαρχε σκουπιδιών, θα πάρεις θέση; Δεν μπορεί να μας διασύρει ο κάθε δημ. σύμβουλος, ούτε μπορεί να υπαινίσσονται άκοπα τέτοιες κατηγορίες για το τόπο.   
 
Αναδημοσίευση απο   loutraki1.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.