Google+ Μην κρίνετε, για να μην κριθείτε. Ερχεται η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Μην κρίνετε, για να μην κριθείτε. Ερχεται η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΕΣΤ

 206 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ "ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΣΤ" ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

Τουλάχιστον έτσι δημοσίευσε το Εθνος στην κυριακάτικη έκδοση "αφήνοντας" να διαρεύσουν φωτογραφίες απο το τεστ γνώσεων καθήκοντος ευσυνειδησιας και άλλα πολλα, αρχικά στα υπουργεία και στους φορείς που έχουν αξιολογηθεί οι δομές τους προκειμένου οι υπάλληλοι να περιγράψουν τα καθήκοντα της θέσης στην οποία υπηρετούν.



ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΕΣΤ Μέχρι τα τέλη του έτους θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει τα ερωτηματολόγια το σύνολο των    δημοσίων υπαλλήλων στον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Φυσικά δεν χρειαζόταν να δούμε τα ερωτηματολόγια  για να ξέρουμε περι τίνος μπαρούφα πρόκειται ούτε και πρόκειται να πιστέψουμε ποτέ ότι όλο αυτό γίνεται για τον εξορθολογισμό του δημοσίου, αυτά  είναι για τους αφελείς που πιστεύουν ακόμα ότι προσπαθούν να μας σώσουν.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΕΣΤ
 Φανταζόμαστε την αξιοκρατία που θα επικρατήση,
 τις απαντήσεις ανάμεσα σε προϊσταμενους 
  και υφισταμενους και φυσικά την ανάλυση ωστε να επικρατήσουν οι ικανότεροι και αξιότεροι.

 Καλό ε;


 Πολύ καλό για να αρχίσουν οι μαζικές απολύσεις χιλιάδων υπαλλήλων έτσι ώστε να ανοίξει ελεύθερα ο δρόμος στις δεκάδες εταιρείες που είναι ήδη έτοιμες, αφού κάποιοι φρόντισαν να τις προμηθεύσουν με σύγχρονους σκλάβους , ωστε μετα να τους προσφέρουν στο δημόσιο με μισθούς πείνας.
Ενώ απο την άλλη τα αφεντικά τα οποία θα αμοίβονται πλουσιοπάροχα όπως άλλωστε έκαναν τόσα χρόνια στραγγαλίζοντας και χρεοκοπώντας τον δημόσιο τομέα.   

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΕΣΤ
Αραγε πόσο θα κοστίσει η "αξιολόγηση" και ποιοί συμμετέχουν στις εταιρίες θα μας πουν προτού μας "αξιολογήσουν;"

Εμείς πάντως τους έχουμε ήδη "αξιολογήση"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.