Google+ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.

ΒΕΤΟ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ; Η ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΡΥΚ;

 Θα υπογράψει τελικα ο υπουργος Δικαιοσύνης το νομοσχέδιο του συναδέλφου του, υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη;

Tο οποίο σημειωτέον η Ένωση Εργατολόγων Ελλάδας χαρακτήρισε «πραξικοπηματικό» και με το οποίο προβλέπεται η κατάργηση της έκδοσης δικαστικών προσωρινών διαταγών και της έκδοσης αποφάσεων ασφαλιστικών μέτρων, που αφορά τους απολυμένους συναδέλφους.

Σύντομα θα μάθουμε αν μπορεί έτσι απλά ενας υπουργός  να καταργεί δεκάδες αποφάσεις δικαστηρίων, μήνες αγωνίας συναδέλφων, χαμένα χρήματα σε δικηγόρους, κατεστραμένα όνειρα ζωής.
 
Σύντομα θα μάθουμε πόσο "κότσια" έχουν οι Δικαστές όταν με τόση ευκολία οι υπουργοί συζητούν για το αν θα δεχθούν τις αποφάσεις του σημαντικότερου θεσμού της χώρας, της Δικαιοσύνης.

Σύντομα θα μάθουμε τις πραγματικές προθέσεις τους, για αυτούς που ακόμα αμφιβάλουν.

Σύντομα θα μάθουμε την διαφορά ανάμεσα στην Χούντα και στην "Χούντα"

Μήπως τελικά όλο αυτό είναι άλλο ένα κακοστημένο θέατρο;

Οπως και να είναι σημασία τελικά έχει ότι για άλλη μία φορά Παίζουν με τις ζωές μας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.