Google+ Πως οι συμβασιούχοι γίνονται αορίστου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Πως οι συμβασιούχοι γίνονται αορίστου


Δ. Ζωγράφου: «Βάπτιζαν» συμβασιούχους αορίστου χρόνου

ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΟΡΙΣΤΟΥ
Στον εισαγγελέα βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το πόρισμα  του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) για 14 συμβασιούχους που ο προηγούμενος δήμαρχος Ζωγράφου Γ. Καζάκος μετέτρεψε παρανόμως σε αορίστου χρόνου.
Σύμφωνα με το πόρισμα του ΣΕΕΔΔ οι επτά από τους 14 υπαλλήλους που εργάζονταν περιστασιακά με συμβάσεις ορισμένου χρόνου ή stage μετακινήθηκαν από τις δύο αστικές μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα επιχειρήσεις του Δήμου Ζωγράφου στην Κοινωφελή επιχείρηση ως αορίστου χρόνου. Ενώ οι υπόλοιποι επτά χαρακτηρίστηκαν, επίσης παρανόμως, ως «πλεονάζον προσωπικό» προκειμένου να ενταχθούν ως αορίστου χρόνου σε άλλες υπηρεσίες του δημοσίου.

Πηγή aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.