Google+ ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΗ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΗ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΗ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Με ανακοίνωση που (καθηστερημένα;)  εξέδωσε  το Σωματείο Δημοτικών Αστυνομικών Αθηνών, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι εκφράζει το σύνολο των  Δημοτικών  Αστυνομικών εφόσον ο ΣΔΑΑ αριθμεί περισσότερους απο το ένα τρίτο των συναδέλφων τους, στρέφεται με σφοδρότητα κατά του   εκλεγμενου προέδρου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Θέμη Μπαλασόπουλου.

Αραγε όντως εκφράζει το σύνολο των συναδέλφων δημοτικών αστυνομικών σε όλη την χώρα; ή είναι μία βιαστική και επιπόλαιη κίνηση εντυπωσιασμού;
Ψάξαμε (ίσως νωρίς;) αλλά δεν βρήκαμε άλλα σωματεία να πάρουν θέση, και με δεδομένο την πριν απο λίγες ημέρες ανεπιβεβαίωτη παρόμοια επίθεση στον Θέμη Μπαλασόπουλο απο ορισμένα μέλη του ΕΔΣΝΑ τονίζουμε ότι παρόμοιες κινησεις ( σε μία πολύ άσχημη στιγμή για τους υπαλλήλους των Ο.Τ.Α.) μόνο καλό δεν προσφέρουν στο σύνολο του συνδικαλιστικού κινήματος, διχάζουν και αποπροσανατολίζουν τους συναδέλφους δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος σε όλους όσους μας κατηγορούν και παίζουν με τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας.
Παραθέτουμε απόσπασμα της ανακοίνωσης 

" Αυτό που με μεγάλη μας λύπη διαπιστώνουμε, είναι ότι κάνετε ότι είναι δυνατό να μην  είμαστε παρόντες στην εν λόγω Ομάδα Εργασίας, γιατί σας χαλάμε την «Συνταγή». Ίσως, λόγω του γεγονότος ότι  δεν ελέγχετε το παιχνίδι από πλευράς εργαζομένων και πολύ απλά φοβάστε για τα αποτελέσματα. Ξέρετε ότι ο Σύλλογος Δημοτικών Αστυνομικών Αθήνας αριθμεί περισσότερο από το 1/3 των Δημοτικών Αστυνομικών Πανελλαδικά. Εκφράζουμε το σύνολο των  Δημοτικών  Αστυνομικών χωρίς Σκοπιμότητες και Μικροπολιτικά παιχνίδια......
....
Οι Δημοτικοί Αστυνομικοί σε όλη την χώρα έχουν αντιληφθεί τα εμπόδια που βάζετε στην πρόοδο και την εξέλιξη της υπηρεσίας μας και απλά σας αγνοούν……."


ολόκληρη μπορείτε να την διαβάσετε στο  http://sda-a.blogspot.gr/2013/04/blog-post.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.