Google+ θα καταστρέψουν ανθρώπους και θα τους στιγματίσουν για την υπόλοιπη ζωή τους
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

θα καταστρέψουν ανθρώπους και θα τους στιγματίσουν για την υπόλοιπη ζωή τους

epiorkoi,15000 qpolyseis

Να το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή. Το Δημόσιο πρέπει να συρρικνωθεί.

 Η φορολόγηση του υπάρχοντος ιδιωτικού τομέα είναι αδύνατο να διατηρήσει αυτό το μέγεθος του Δημόσιου τομέα. Όμως είναι άλλο αυτό και άλλο εκείνο που αποφάσισε να κάνει το σάπιο πελατειακό πολιτικό σύστημα, τη στιγμή μάλιστα που για κάθε απόλυση θα γίνεται μια πρόσληψη!!!!
Αντί το πολιτικό σύστημα να φερθεί με γενναιότητα και αξιοπρέπεια στους απολυόμενους δημοσίους υπαλλήλους, που το ίδιο προσέλαβε, αποφάσισε να τους πετάξει στη θάλασσα ως περιττό βάρος.

Αποφάσισε ότι θα απολύσει επίορκους και ανεπαρκείς. 

Αντί δηλαδή να κλείσουν κάποιους άχρηστους και κοστοβόρους οργανισμούς και ο απολυόμενος να θεωρείται ένας αξιοπρεπής απολυμένος, τελικά ο κάθε απολυμένος θα φέρει τη ρετσινιά του επίορκου ή του ανεπαρκούς. Με αυτό όμως τον τρόπο, εκτός από την απόλυση «εκτελούν» ταυτόχρονα επαγγελματικά τους απολυόμενους αφού κανείς δεν πρόκειται να προσλάβει στη δουλειά του έναν εγκληματία ή έναν ανεπαρκή του Δημοσίου.
Σε ότι αφορά το θέμα των επίορκων, που το ίδιο το πολιτικό σύστημα θα πρέπει να μας εξηγήσει γιατί τους διατηρεί στο Δημόσιο, αυτό είναι ένα θέμα που στο τέλος τέλος θα κριθεί στα δικαστήρια.
 Σε ότι αφορά όμως την κρίση της ανεπάρκειας του υπαλλήλου πως θα γίνει; Θα κάνει την κρίση αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που συγκέντρωσε όλους αυτούς τους ανθρώπους – εκλογικούς πελάτες στο Δημόσιο;
Ποιοι άραγε θα περάσουν από τις “κρησάρες” που θα φτιάξει το πολιτικό σύστημα; Θα περάσουν (προφανώς) και αυτοί που έχουν προσληφθεί με ΑΣΕΠ και θα κριθούν μαζί με τους κομματικούς πελάτες;
Ποιος μπορεί να εγγυηθεί για την δίκαιη κρίση και την επαγγελματική «εκτέλεση» του απολυόμενου;
Γιατί κάτι μας λέει ότι έρχεται κοινωνική εξέγερση;

Πέτρος Χασάπης
Πηγή olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.