Google+ 4900 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2013
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

4900 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2013

PROSLIPSIS OTA 2013

Πόσες προσλήψεις θα γίνουν στους ΟΤΑ το 2013


Σε 4.900 καθορίζεται ο μέγιστος αριθμός προσλήψεων, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και μίσθωσης έργου, στους δήμους και τις περιφέρειες για το 2013, με κοινή υπουργική απόφαση που υπέγραψαν ο υπουργός Εσωτερικών Ε. Στυλιανίδης και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χ. Σταϊκούρας τη Δευτέρα. 
 Οι προσλήψεις μειώθηκαν κατά 387 θέσεις σε σχέση με το 2012.
Πάντως, οι δύο υπουργοί συμφώνησαν ότι εάν ο αριθμός των προσλήψεων δεν επαρκεί για να καλύψει συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα μέσω ΕΣΠΑ ή άλλων πηγών, θα εξεταστεί η δυνατότητα τροποποίησης του αριθμού ώστε να είναι δυνατή η υλοποίηση των προγραμμάτων, με στόχο την άρτια λειτουργία κυρίως των κοινωνικών δομών και την πλήρη αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών.

Πηγή enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.