Google+ Απεργίες: Σύστημα Minority Report
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Απεργίες: Σύστημα Minority Report

apergies-sthn-ellada-systhma-Minority-report
 
Καταπληκτικό. Μη μου πείτε πως όταν βλέπατε τη παραπάνω ταινία που βασιζόταν σε βιβλίο του Φ.Ντι, είχατε φανταστεί πως θα εφαρμοστεί στη πατρίδα μας σε άλλο επίπεδο εντελώς. Στη σχετική ταινία οι προγνώστες άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες πρόβλεψης εγκλημάτων έδειχναν ένα ύποπτο για κάποιο έγκλημα που θα γίνει στο μέλλον και τον τσάκωναν πριν καν περάσει σαν ιδέα από το μυαλό του!

Στη μνημονιακή Ελλάδα έχουμε φτιάξει ένα κυβερνητικό σχήμα το οποίο είναι γεμάτο έμπνευση και εφαρμόζει ακριβώς αυτό το σύστημα στις απεργίες! Οι προγνώστες ψυλλιάζονται πότε και από ποιους θα γίνει μια απεργία και τους στέλνουν χαρτιά επιστράτευσης προκαταβολικά καλού κακού, για να αποφευχθεί η ίδια η απεργία, που μάλλον θα γίνει, στο μέλλον και μάλλον θα προκαλέσει τα εξής προβλήματα κι ίσως θα έχει τις τάδε επιπτώσεις. Πρέπει να είναι και το πρώτο πείραμα παγκοσμίως τέτοιου συστήματος.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως στα τυραννικά καθεστώτα π.χ. δικτατορίες οι απεργίες μπορούν να απαγορεύονται με το έτσι θέλω. Γνωρίζαμε επίσης πως στα δημοκρατικά καθεστώτα οι απεργίες είναι ένα συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα χωρίς προϋποθέσεις του τύπου "ναι, αλλά.. σε περίπτωση που" κλπ. Τώρα στην Ελλάδα πάντα καινοτόμοι εφαρμόζουμε ένα νέου τύπου σύστημα το οποίο είμαι βέβαιη θα βρει μιμητές και στους γείτονες σύντομα.

Τα σχετικά Υπουργεία έχουν ηλεκτρονικούς πίνακες που συνδέονται κατ΄ευθείαν με τους μνημονιακούς προγνώστες, τους δημοσιογράφους και την αγανακτισμένη κοινή γνώμη και στοχοποιούν τους δολοφόνους της ησυχίας μας και της τάξης μας πριν προλάβουν και προχωρήσουν στην αποτρόπαια κίνηση που ονομάζεται απεργία!

Στη περίπτωση της απεργίας των καθηγητών υπάρχει και το εξής καταπληκτικό. Η κυβέρνηση φροντίζει να μην καταστραφεί το κατεστραμμένο μέλλον των μαθητών και οι γονείς βγάζουν μια ανάσα ανακούφισης που τα παιδιά τους είναι προστατευμένα από το κάθε τυχάρπαστο που θέλει να πάρει στα χέρια του τη χαρά της καταστροφής.
Τι κράτος πολιτισμένο μπορεί να είναι αν αφήσουμε το καθένα να καταστρέφει τους νέους και να τους εξασφαλίζει ένα τίποτα για το μέλλον. Αυτό είναι κυβερνητικό έργο. Αλίμονο αν η καταστροφή μπορούσε να γίνει από οποιονδήποτε. Ζούγκλα είμαστε;

Οι προγνώστες ετοιμάζονται για την απεργία των συνταξιούχων. Επειδή είναι δύσκολη περίπτωση γιατί δεν εργάζονται ώστε να τους στείλεις φύλλο επιστράτευσης στα σπίτια, τα ΚΑΠΗ και τους οίκους ευγηρείας, σχεδιάζεται ένα άλλο πλάνο. Σε περίπτωση που κινητοποιηθούν και προκαλέσουν αναταραχές στη κυκλοφορία των οχημάτων, των καθώς πρέπει πολιτών που θα πηγαίνουνουν στη δουλειά τους, θα απαγορεύεται ρητώς η χορήγηση οποιασδήποτε ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε άτομα ηλικίας άνω των 60.

Το επόμενο βιβλίο επιστημονικής φαντασίας που θα εφαρμοστεί στο πρωτοπόρο πειραματόζωο που λέγεται Έλληνας θα είναι πιθανότατα η παραγωγή του soylent green για τη σίτιση του φτωχοποιημένου μέρους του λαού. Τι είναι το soylent green? Μη βιάζεστε όλα μπροστά μας είναι!


Ιστορίες Συνωμοσίας

Πηγή: RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.