Google+ Δ. Αθηναίων: Ξεκινούν οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Δ. Αθηναίων: Ξεκινούν οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς

paidikoi stathmoi dhmos athhnaiwn egrafes

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ-ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ.

Ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται στις 7 ή στις 12 Ιουνίου, ανάλογα με τον τρόπο κατάθεσης, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για νέες εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αθηναίων.
Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στην Κεντρική Υπηρεσία του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών ( Ρόδου 181 και Σερήνου) στα Σεπόλια, με αλφαβητική σειρά, από τις 8 το πρωί έως τις 3.30μμ.
Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται και στα ΚΕΠ του Δήμου Αθηναίων, καθώς επίσης και συστημένα ή με κούριερ, επί αποδείξει στο Τμήμα Υποστήριξης & Παρακολούθησης της Λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών, Ρόδου 181 & Σερήνου, 4ος όροφος, υπ” όψιν κ. Ξένου.
Επισημαίνεται πως όσοι γονείς επιλέξουν τον παραπάνω τρόπο κατάθεσης της αίτησης, δεν θα παραλαμβάνουν αποδεικτικό παραλαβής και μοριοδότησής της. Οι αιτήσεις που κατατίθενται μέσω ΚΕΠ, συστημένες ή με courier επί αποδείξει, θα πρέπει να έχουν κατατεθεί το αργότερο έως τις 7 Ιουνίου 2013.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερομένοι μπορουν να καλούν στο 210-5150761.

Πηγή aftodioikisi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.