Google+ Εκπαιδευτικοί και ΟΤΑ η "δεξαμενή" της επόμενης κινητικότητας
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Εκπαιδευτικοί και ΟΤΑ η "δεξαμενή" της επόμενης κινητικότητας

Οι μεγάλες δεξαμενές, από τις οποίες το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, θα αντλήσει την κύρια πηγή κινητικότητας των υπαλλήλων θα είναι, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, των εκπαιδευτικών και των δημοτικών υπαλλήλων.
Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι το επόμενο διάστημα θα κινηθούν διαδικασίες για την επιτάχυνση των διαδικασιών αξιολόγησης δομών και προσωπικού, που θα οδηγήσουν στην κινητικότητα 12.500 υπαλλήλους.
ΟΤΑ και υπουργείο Παιδείας θα αποτελέσουν τη βασική τροφοδοσία του προσωπικού που θα τεθεί σε διαθεσιμότητα και θα αμείβεται με το 75% των αποδοχών του έως και 12 μήνες, προκειμένου να μετακινηθεί σε άλλες θέσεις όπου υπάρχει ανάγκη ανθρώπινου δυναμικού.

Πηγή doxthi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.