Google+ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΛΟΥ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΛΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει τη συμπαράστασή της στον αγώνα των εργαζομένων του Δήμου Τήλου οι οποίοι διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους.

Οι υπάλληλοι του Δήμου Τήλου παραμένουν επί τέσσερεις μήνες απλήρωτοι ενώ δεν υπάρχουν καθόλου χρήματα στα ταμεία του Δήμου για τα λειτουργικά του έξοδα, στην αρχή της τουριστικής περιόδου, εξαιτίας της μείωσης έως και εκμηδενισμού των Κ.Α.Π.

Παρά το γεγονός ότι τα προβλήματα έχουν επανειλημμένως επισημανθεί στο αρμόδιο Υπουργείο Εσωτερικών και αφορούν στην καταβολή της μισθοδοσίας, την αντιμετώπιση των ελλείψεων προσωπικού και διαθέσιμων μέσων και υλικών προκειμένου ο Δήμος Τήλου να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, καμία λύση δεν έχει δοθεί εδώ και μήνες.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων του Δήμου Τήλου και καλεί έστω και την ύστατη στιγμή τον Υπουργό Εσωτερικών και την ηγεσία της Κ.Ε.Δ.Ε. να δώσουν άμεσα λύση στο πρόβλημα.


Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ
.

Δείτε περισσότερα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.