Google+ Αντώνης Μανιτάκης: «Σύντομα δημοσιεύεται το ΦΕΚ και οι υπάλληλοι πάνε στις νέες τους θέσεις...»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Αντώνης Μανιτάκης: «Σύντομα δημοσιεύεται το ΦΕΚ και οι υπάλληλοι πάνε στις νέες τους θέσεις...»

 
 
Αυτό είναι το σημερινό tweet του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη, σε ερώτηση συναδέλφου. Με την απάντηση αυτή ο υπουργός ουσιαστικά διαψεύδει το άρθρο κυριακάτικης εφημερίδας που δημοσιεύθηκε πρόσφατα δίνοντας οριστικά τέλος στις φημολογίες και στα περί του αντιθέτου θρυλούμενα από καλοπροαίρετους και κακοπροαίρετους «ενημερωτές» της κοινής γνώμης οι οποίοι έκαναν λόγο για απόλυση των 2000 ΔΕ ΙΔΑΧ και όχι για μετακίνηση.
Οι αποφάσεις των υπαλλήλων που πρόκειται να μετακινηθούν έχουν υπογραφεί όλες, έχουν πρωτοκολληθεί και έχουν σταλεί στις αρμόδιες ΥΔΕ. Παράλληλα, έχει δρομολογηθεί από το ΥΔΜΗΔ η έκδοση του ΦΕΚ.
Ελπίζουμε και προσδοκούμε, εν όψει και της επικείμενης έναρξης των καλοκαιρινών αδειών των συναδέλφων, να έχει εκδοθεί το ΦΕΚ και επιτέλους να τελειώσει αυτό το μαρτύριο της μη εργασίας που ξεπερνά πλέον τους 7 μήνες. Είμαστε στη διάθεση των συναδέλφων να βοηθήσουμε όσο  και με όποιον τρόπο μπορούμε, εάν μας ζητηθεί σε κάθε περίπτωση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.