Google+ ΜΗΝ ΜΕ ΓΡΑΨΕΙΣ, ΚΑΝΕ ΜΕ ADD..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΜΗΝ ΜΕ ΓΡΑΨΕΙΣ, ΚΑΝΕ ΜΕ ADD..

Το απίστευτο σημείωμα οδηγού στη Δημοτική Αστυνομία για να μην «φάει» κλήση 


 Το απίστευτο σημείωμα οδηγού στη Δημοτική Αστυνομία για να μην «φάει» κλήση


Το γύρο του Διαδικτύου μέσω του Facebook κάνει η φωτογραφία με το σημείωμα που άφησε μια νεαρή γυναίκα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου της με παραλήπτη... οποιονδήποτε αστυνομικό περνούσε από το σημείο και θα την έγραφε δεδομένου ότι δεν είχε τοποθετήσει κάρτα στάθμευσης.
Η κοπέλα εκτός από το σημείωμα άφησε και το ποσό των 60 λεπτών (όσο προφανώς κάνει η κάρτα στάθμευσης στη συγκεκριμένη πόλη όπου άφησε για λίγο το αμάξι της) σημειώνοντάς του ότι όσο και αν έψαξε στα περίπτερα της περιοχής κάρτα στάθμευσης δεν βρήκε.
Το πιο αστείο της υπόθεσης, είναι ότι στην προσπάθειά της να περιορίσει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες να φάει την κλήση, με μια δόση χιούμορ στο τέλος του σημειώματος αναγράφει και την ηλεκτρονική διεύθυνση του προφίλ της στο Facebook γράφοντάς του πως αν είναι κάτω από...40 να την προσθέσει στη λίστα με τους φίλους του!
DHMOTIKI ASTYNOMIA,KLHSH,SHMEIOMA


Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.