Google+ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «AFTODIOIKISI.GR».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «AFTODIOIKISI.GR».

"σ.σ. Διευκρίνιση: το Blog εργαζομενοι Ο.Τ.Α. δηλωνουμε ξεκάθαρα και επανειλημμένως πως ειμαστε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι απο κόμματα και χρώματα και πιστεύουμε πως σε αυτό οφείλεται και η μεγάλη ανταπόκριση απο τους συναδέλφους. Είναι επιλογή μας να δημοσιεύουμε απο όλα αυτά που μας στέλνουν ότι κρίνουμε πως μας αφορά απο τον χώρο μας και την επικαιρότητα, με λύπη μας όμως διαπιστώνουμε πως ακόμα μία φορά υπερισχύει η τακτική του αφού δεν καταφέρνουμε να νικήσουμε τον κοινό εχθρό ας βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας."



Αθήνα, 23 Ιουλίου 2013

    Αριθμ. Πρωτ.: 750

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Είναι προφανές πώς η εμμονή των διαχειριστών της ιστοσελίδας «aftodioikisi.gr» και οι συνεχείς επιθέσεις στα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και προσωπικά στον Πρόεδρό της Θέμη Μπαλασόπουλο εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα. Η εμπάθεια, οι ύβρεις και η λάσπη που εκτοξεύονται συστηματικά προδίδουν τις προθέσεις των συντακτών ή του συντάκτη. Πόσο μάλλον όταν αναζητούν αφορμές… φανταστικές.

Δέχθηκε, υποστηρίζει το «aftodioikisi.gr» συντάκτης του επίθεση «χρυσαυγίτικη» με ηθικό αυτουργό τον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Μάλλον τα έχει μπερδέψει ο συντάκτης. Του επισημαίνουμε ότι ουδεμία σχέση υπάρχει με το χώρο αυτό και ούτε πρόκειται να υπάρξει. Εκτός και αν ζαλίστηκε από την… επίθεση και δεν ξέρει τη γράφει. Μάλιστα, η «επίθεση» ήταν τόσο βίαιη που κατά τα γραφόμενα του με μία συγνώμη θα είχε λυθεί η παρεξήγηση. Τόσο «φθηνός» είναι ο συντάκτης του «aftodioikisi.gr».

Αρκετά λοιπόν με τα λόγια της… ΧαΒούζας. Δεν θα ασχοληθούμε περισσότερο με τα παράσιτα. Αυτό ας συνεχίσει να το πράττει ο κ. Γιώργος Χαρίσης, που κατάπιε αμάσητα τα ψεύδη και τις συκοφαντίες του «aftodioikisi.gr» για να παίξει το δικό του παιχνιδάκι σε βάρος των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Προέδρου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και της Ομοσπονδίας. Ποτέ δεν κατάφερε να διώξει τις μικροκομματικές και μικροπαραταξιακές του παρωπίδες και εμπάθειες και μόνιμα αναζητεί άλλοθι.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.