Google+ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚ-ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ κ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ.Οι τραμπούκικες συμπεριφορές του Δήμαρχου Πειραιά δεν μας φιμώνουν, δεν μας τρομοκρατούν !!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚ-ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ κ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ.Οι τραμπούκικες συμπεριφορές του Δήμαρχου Πειραιά δεν μας φιμώνουν, δεν μας τρομοκρατούν !!!

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Νοσταλγός της εποχής των «κενταύρων» ο δήμαρχος Πειραιά βρίζει και τραμπουκίζει εναντίον απεργών»
Τον αυταρχικό και αντιδημοκρατικό κατήφορο της μνημονιακής συγκυβέρνησης ακολουθεί πιστά ο δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Πλήρως ευθυγραμμισμένος με το δόγμα του «ομοϊδεάτη» του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης «ότι κινείται, καταστέλλεται»,  προσπάθησε την Παρασκευή (12/7/2013) να εκφοβίσει με ύβρεις,  τραμπουκισμούς και απειλές, τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζομένων του δήμου Πειραιά που πραγματοποιήθηκε έξω από το δημαρχείο στην πλατεία Κοραή, κατά των απολύσεων και της μνημονιακής πολιτικής που εξοντώνει τους εργαζόμενους και το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας.

Το «αϊ γαμήσου» που αλαλάζων φώναζε κατ’ επανάληψη και κινούμενος απειλητικά μαζί με τους «βαστάζους» του προς το μέρος του μέλους του Γενικού συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ Βασίλη Γκιτάκου και στους συγκεντρωμένους εργαζόμενους, ήταν η πολιτική απάντηση που έδωσε ο δήμαρχος Πειραιά για τις απολύσεις που προωθεί η νεοφιλελεύθερη συγκυβέρνηση και που ο ίδιος ένθερμα υποστηρίζει και εφαρμόζει, αδιαφορώντας πλήρως για την τύχη της ζωής των απολυμένων και των οικογενειών τους.

Οι χαρακτηρισμοί «κοπρίτη και τεμπέλη» του αλαζόνα και αυταρχικού δημάρχου Πειραιά  δείχνει απροκάλυπτα με ποια αντίληψη αντιμετωπίζουν τους εργαζόμενους, ο ίδιος και οι υπόλοιποι μνημονιακοί υπηρέτες της τρόικας και του μεγάλου κεφαλαίου.

Η προσπάθεια αποπροσανατολισμού και εφησυχασμού με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, περί εμπιστοσύνης, ότι κανένας δεν θα απολυθεί από τον δήμο που διοικεί, δεν πείθει πλέον ούτε τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του, πρόσφατο άλλωστε είναι και το παράδειγμα με τους συναδέλφους που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και τους καλλιεργούσε φρούδες ελπίδες ενώ για να γίνει πιστευτός τους υποσχόταν ότι θα παραιτηθεί αν φύγουν.

Η απεργοσπασία του δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου τώρα αλλά και στο παρελθόν, που έρχεται ενάντια στις συλλογικές αποφάσεις της Κ.Ε.Δ.Ε. για πανελλαδικό κλείσιμο των δήμων από τους δημάρχους, αποδεικνύει το πόσο υποταγμένος είναι και ο ίδιος στις εντολές του ξένου και εγχώριου κεφαλαίου.

Είναι εξίσου πολιτικά υπεύθυνος, μετά και τις θητείες του σε κυβερνητικές θέσεις, για την φτωχοποίηση και εξαθλίωση των εργαζομένων  και του μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας, με τους πολιτικούς των κυβερνήσεων της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν τη χώρα και φρόντισαν να την φέρουν στη σημερινή άσχημη κατάσταση.
Την «διαπιστωτική πράξη» απόλυσης τους δεν θα αργήσει να την υπογράψει ο ελληνικός λαός.

Η ΑΣΚ – ΟΤΑ καταγγέλλει την τραμπουκική και χυδαιώδη συμπεριφορά του δημάρχου Πειραιά στο μέλος της γραμματείας της ΑΣΚ-ΟΤΑ και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Βασίλη Γκιτάκο, και του διαμηνύει ότι οι τακτικές που εφαρμόζει και έρχονται από το πολιτικό του παρελθόν δεν μας φιμώνουν και δεν μας τρομοκρατούν, να είναι σίγουρος ότι οι εργαζόμενοι θα δώσουν τη δυναμική και δημοκρατική απάντηση  τους στις αυταρχικές τακτικές που ακολουθεί.
Ιούλιος 2013                                           Α.Σ.Κ. – Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.